Hiányzók: a hazaiaknál a 21 éves Japhet Tanganga, az argentin Juan Foyth és az ír Troy Parrott, illetve a vendégeknél a francia Sebastien Haller, az olasz Angelo Ogbonna, az argentin Pablo Zabaleta és a kongói Arthur Masuaku. Ám ezen játékosok kimaradása mellett továbbá még az sem zárható ki, hogy a brazil Lucas Moura, illetve a skót Robert Snodgrass sem fognak játszani. Ha ez tényleg így is fog történni, akkor máris a házigazdák számítanak toronymagas esélyeseknek. Na, nem mintha a hiányzók nélkül nem lennének azok, mert igen, azok, esélyesek, ám nálam így már sima esélyesekből toronymagas esélyesekké válnak-váltak. Ennyit számítanak bizonyos játékosok.

Sőt, az előzőt még akár tovább is lehet fokozni. Hiszen a hazaiaknál lesz egy olyan visszatérő, aki egymaga eldöntheti a találkozót. Történetesen az eltiltásból visszatérő Dele Alli ez a focista. Aki egyrészt az argentin Erik Lamela helyett játszhat, másrészt pedig vele kiegészülve így fog "kinézni" a Tottenham Hotspur FC támadói részlege: a holland Steven Bergwijn, az angol válogatott Dele Alli, a dél-koreai Son Heung-Min és a szintén angol válogatott "gólzsák" Harry Kane. Azért akárki akármit mondjon, szerintem erre azért már lehet "gombot varrni".

Pluszban még az is van, hogy egyelőre még csak 8. helyezett a házigazda Tottenham Hotspur FC, tehát igyekeznie kell nagyon, hogy a hátralevő néhány mérkőzés alatt eljusson a nemzetközi kupaszereplést biztosító helyezések valamelyikére. Hiszen ez a célja, s ha már ez a célja, akkor a rendelkezésre álló idő szűkössége miatt ajánlatos lehetőleg minél többször nyernie.

A vendégeknél arra kellene leginkább figyelni, hogy az ukrán Andriy Yarmolenko milyen kedvében van és sikerülnek-e neki vagy nem sikerülnek neki a labdás dolgok. Ennyi.

Tipp: győz a Tottenham Hotspur FC.

Tottenham - West Ham: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp