A bajnokság ezen befejező szakaszában már nem igazán válogathatna az FC Internazionale Milano és lehetőség szerint minél több mérkőzést meg kellene nyernie. Sőt, ezen belül a hazai találkozók tekintetében nem lehetne választási lehetőség és abszolút mindegyik meccset meg kellene nyerni. Persze, nagyon könnyű semmilyen tét nélkül dumálni innen kívülről, és nyilván más lehet belülről átélni mindezt, ám így is és úgy is teljesen ugyanaz a dolog van: lehetőleg minél több mérkőzést meg kell nyerni.

Ilyen mérkőzés lesz ez az Inter - Sassuolo Serie A-bajnoki is, amelyen az 57 ponttal 3. helyezett házigazda FC Internazionale Milano együtteséhez (eddigi mérlege: 26 mérkőzésen 17 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség, 51-25-ös gólarány) érkezik vendégségbe a 32 ponttal 12. helyezett US Sassuolo Calcio (eddigi mérlege: 26 mérkőzésen 9 győzelem, 5 döntetlen, 12 vereség, 42-43-as gólarány). Elvileg ezen a meccsen is illene nyerniük a milánóiaknak. Ennek megfelelően hazai győzelem a tippem.

Szerintem az előző fordulóbeli összeállításhoz képest nem igazán várható változás az Internél. A sérült Stefano Sensi és a beteg uruguay-i Matias Vecino továbbra sem játszhatnak a milánóiaknál, s e tekintetben alighanem hozzájuk fog csatlakozni az izomproblémákkal bajlódó horvát Marcelo Brozovic is. Ám mivel Marcelo Brozovic már az Inter előző meccsén sem játszott, így valószínűleg - és nagy eséllyel - ismét a milánóiak UC Sampdoria elleni kezdőcsapatának tagjaival fog kezdődni ez az összecsapás is.

Várhatóan a vendégeknél a továbbra is eltiltott brazil Marlon Santos és Filippo Romagna nem fognak szerepelni az együttesben. A brazil focista helyett valószínűleg a román Vlad Chiriches fog játszani. Talán még a 2 gól feletti tipp is jó lehetne, hiszen az US Sassuolo mérkőzésein viszonylag gyakran van legalább 3 gól, ám én ezt most nem választom, s maradok az eredeti tippemnél, hiszen azért az FC Internazionale Milano szerintem eléggé szeszélyes csapat, amelyiknél nem igazán lehet előre tudni, hogy miként fog teljesíteni, pluszban pedig még hosszú kényszerszünet is volt nemrégiben.

Tipp: győz az FC Internazionale Milano.

Inter - Sassuolo: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp