Meglepett az Atalanta a Sassuolo ellen, mivel vártam egy csöppnyi visszaesést a csapat formájában, de nem következett be változás. Magabiztosan, dinamikusan, jól játszottak, a kapott gólt a ráadás perceiben szívták be egy szabadrúgás után. Josip Ilicic még sérült (bár olvastam olyan híreket, hogy a kezdésre helyrejön a kisebb sérülése), Mario Pasalic sárga lapok miatt hiányzik. Ami azonban gyengíti a bergamói esélyeket, hogy Gian Piero Gasperinit kiállították a mérkőzésen, mert állítólag beszólt valamit a bírónak. A fene sem tudja, mit válthat ez ki a játékosokból, tehát végeredményre nem tippelnék. Emlékezhetünk a tavalyi Atalanta-Lazio mérkőzésre, ahol a Sasok 2-0-ra nyertek Bergamóban. Tehát az 1X2-vel óvatosan bánnék. Azonban az látható, hogy gólszerzésben az Atalanta most más szinten mozog, 26 mérkőzésen 74 gólt lőttek, az xgF-jük 3.17, ami mutatja, hogy nem lövik túl magukat!

A Lazio még nem kezdett neki a szezonnak, ez is gyengítheti a tippet, nem tudjuk, melyik játékos milyen formában van. Ciro Immobile a szünet előtt bámulatos formát mutatott, kérdés, hogy ez a forma kitartott-e a két hónap alatt is. Lucas Leiva, Senad Lulic és Luiz Felipe sérültek, de ami jó hír, hogy Luis Alberto egészséges, és ennek a csapatnak ő a motorja.

Összegezve nem tudnám megmondani a végeredményt, mert a Lazio még nem játszott az újraindulás óta, az Atalanta mestere pedig majd a lelátóról nézi a mérkőzést. Ellenben a gólokra lehet számítani, és amíg nem kapják szét a fogadók a lehetőséget, gyorsan megpakolom a legalább 3 gólt. Ez szerintem akár egy félidő alatt lepotyoghat.

Atalanta - Lazio: Gólok száma - Felett/alatt tipp