A Start csapata meglepően jól kezdte az idényt. Két 2-2-vel nyitott, majd a Molde csak a 96. percben esett találattal tudta őket két vállra fektetni (2-3). Az esély adva van, hogy javítanak az Odd ellen, akiket a bukik esélyesnek gondolnak erre a meccsre.

Az újonc Start kezd összeállni. Úgy néz ki a téli komoly távozók pótlása biztosított lett, míg a csatár sorban Akinyemi lassan bevethető, míg Ramsland továbbra is maródi. Nélkülük is ütőképes az együttes, amely meglepően jól játszott a Molde ellen hét közben. A fennmaradó két fordulóban először a Stromsgodsettel ikszeltek, majd a szintén újonc Sandefjord otthonából vittek el pontot. Egyelőre úgy tűnik, hogy a legtöbb csapat számára komoly próbatétel lesz a Start legyőzése.

Furcsa érzések kavarognak bennem az Oddal kapcsolatban. Az első két fordulóban szinten aluli játékkal kaptak ki a Start korábbi ellenfeleitől (Sandefjord majd Stromsgodset), majd verték a Valerengát 4-1-re. Itt gyorsan nézzük is meg hogyan sikerült ez: az első két góluk óriási kapushiba után esett, majd kaptak egy büntetőt. A végén Borven feltette az i-re a pontot, azonban akkor már eldőlt a mérkőzés. Tehát abból a meccsből messzemenő következtetéseket ne vonjunk le, kevés az esély, hogy megint ennyi segítőkezet fognak kapni a gólok rúgásához. Fontos hiányzó itt is van, miután a csk és középső védő Semp Berge az szezon kezdete óta még egy percet se tudott vállalni. Ezt a védelmet feltörheti a Start!

Az oddsok a vendégek felé húznak és én ezért is mennék el a hazai csapat felé. Láthattuk, hogy a bajnokság legjobb csapatát is komoly erőpróba elé állították és ez alapján jól kell szerepelniük a tavaly óta meggyengült Odd ellen is!

Start - Odds Ballklubb: Dupla esély - Dupla esély tipp