Tét nélküli gólfieszta Ausztriában!?

Végéhez közeledik az osztrák fociidény is, már a kettébontott szakaszban vagyunk, ahol lassan lezárulnak az alsóház küzdelmei, majd mehet ki-ki a dolgára... akinek lesz... ugyanis EL-playoff például még hátra lesz. Ebbe pedig már kvalifikálta is magát mind az Altach, mind az Austria Wien. Kibérelték az erre jogosító két helyet, max egymást tudják előzgetni, nagy különbség nincs..

Tét nélkül futballozhatnak tehát a csapatok, ami általában gólokban is megjelentkezik... kevésbé ragaszkodnak foggal körömmel az eredményhez, nem lassítja egyik csapat sem a játékot, bátrabb megoldásokat vállalnak be a játékosok... Az amúgy sem gólszegény osztrák bajnokságban szerintem ez megnyithatja a gólcsapot. Az előző körben az Austria játszott is már egy 7 gólos meccsek (2-5 a St Pölten ellen, látszik, hogy itt már nem szakadtak meg, nem lepődnék meg, ha itt a végén több ifista is szerepet kapna például, mindkét oldalon akár.... )

Az eredményeket böngészve egyébként sem sűrűn fordul elő, hogy nem esik a fogadásunkhoz minimálisan szükséges 2 gól a két csapat összecsapásain. Az elmúlt 21 találkozásuk alkalmával mindösszesen 1 alkalommal nem volt meg a 2 gól.

Én egy laza örömfocit várok, ahol könnyen kiszakadhatnak a gólzsákok, könnyen el tudom képzelni, hogy akár 4-5 gól is essen a találkozón... de az viszont meglepne, ha nem esne minimum 2 gól (2 gólnál push a fogadásunk).

Bátrabbaknak akár a 3.0 overt is érdemes lehet megpróbálni, vagy akár magasabb határt is... de én most beérem a 2.0 overrel, amiért 1.33-as szorzót kínál az Unibet.

Rheindorf Altach - Austria Wien: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp