Az életben három dolog biztos: A halál, az adó, és az, hogy a Sociedad-meccsen lesz büntető. Márpedig ha egy szöglet fél gól, akkor hány gól egy büntető. Hát minimum egy egész, és akkor egy góllal már meg is vagyunk, ha az az első félidőre esik, de a derék spanyol sporik kegyetlen divathullámot indítottak, és ezt mindenki igyekszik követni, nem nagyon futni bele olyan LL meccsbe, ahol ne lenne tizi, de manapság már kettesével fújkálják. A Real Sociedad az post-Covid-era után 5 meccset játszott, és 4 meccsen volt büntető.

A meccsegyébként nagy téttel bír, az Espanyol a bennmaradásért küzd, ha ugyan még hisz benne, ez tényleg az utolsó utáni alkalom. De ami tény, itt veszíteni valója nincs, nyerni kell, bízni a csodában, a többiek botlásában, aztán amíg a matek alapján nem esik ki, addig van remény.

A Sociedad totál formán kívül van, a kapott góllal ritkán van 'baj', nyelik becsülettel, mint sportfogadó, és mint gólra fogadó inkább ott a probléma, hogy a kreatív spíler úgy jártak, mint a kosarasok a Space Jamben, volt skill, aztán most se skill, se power, csak a vergődés. Januzaj mutat ezt azt, néha Portu, de Isak és Oyarzabal zombiimitátor, aztán hogy egy PL csapat (nevezetesen Tottenham) mit látott Joséban, azt ne kérdezzétek, de ebben a formában az FTC is visszalökné, nemhogy egy PL csapat. Mégis azt mondom, azért egy villanás ezekben a srácokban benne van, meg egyébként az akarat is, csak az a fránya forma, az nem lenne ilyen pocsék. Azt a top8-as pozíciót tartani kéne, az EL-indulást ér. Igazából amiben bízom, hogy mivel az iksz egyik félnek sem jó, így próbálnak majd tenni a győzelem érdekében, már eleve azzal, hogy támadó felfogásban lépnek pályára. Az akaratot az Espanyolnál is látni, küzd az a csapat is becsülettel, ezért gondlom én azt, hogy minimum egy pushra kijön a tipp, és hátha a szokásos Sociedad meccsen befújt tizi is az első félidőre esik, azt meg azért úgy 80-85 százalékban szokás gólra váltani... Érdekes kis összecsapásnak tűnik, mert két pocsék formában lévő együttes találkozik, és mindkettőnek csak a győzelem a jó eredmény. Én tuti megnézem.

Real Sociedad - Espanyol: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp