Itt az ideje, hogy pozitívba hozzam az idei hónapot, és erre jó kezdésnek ígérkezik az Atletico Madrid vendégszereplése. 4 fordulóval a vége előtt a Celta még nem menekült meg teljesen a kieséstől, míg az Atletico még nem fixálta BL indulást érő helyét, így mindkét oldalon van miért hajtani.

A visszatérés óta eléggé megy a szekér Simeone gárdájának, 7 meccsen szereztek 17 pontot, és vereség nélkül abszolválták az újraindult bajnokság ezen szakaszát. Jelenleg a harmadik helyen állnak, az első két hely már elkelt, viszont a biztos BL induláshoz még hozni kell egy-két meccset. Elől Diego Costa hiányozhat, aki eltiltás miatt nem játszhat, a pótlása nem fog nagy dilemmát okozni Simeone mesternek, ugyanis Carrasco bevethető, míg Joao Félix játéka kérdéses egy kisebb bokasérülés miatt.

A hazaiak nagyon szélsőséges meccseket játszanak az újrakezdés óta, kaptak már 5 gólt a Mallorcától, meg rúgtak egy 6-ost az Alavesnek otthon. Ezen kívül megemlítendő, hogy X-eltek a Barcával néhány fordulóval ezelőtt, ami azért megsüvegelendő.

Az egymás ellenik nagyon a gólszegény meccs irányába mutatnak, az Atletico Celta elleni legutolsó 8 meccséből 6x nem kapott gólt, míg a Celta utolsó 7 hazai meccséből 6x nem esett 2 gólnál több a két csapat találkozóján.

A Celta védelmével azért akadtak problémák az utolsó meccseken, amit egy Atletico szintű csapat szerintem ki fog használni, és felülkerekednek a hazai gárdán. Azért a döntetlentől egy kicsit tartok, így DNB-vel játszom a meccset, a Celta győzelme nálam hatalmas meglepetés lenne.

Celta Vigo - Atlético Madrid: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp