A Sassuolo szériáját meg kell lovagolni, az újraindulás óta félelmetes dolgokat csinálnak. Az utolsó négy mérkőzésükön veretlenek, az Inter és a Verona ellen 3-3-at játszottak, a Fiorentinát 3-1-re, a Leccét 4-2-re verték. Tehát rúgtak négy meccsen 13 gólt, és kaptak 9 gólt. Ezek olyan számok, amelyeket eddig csak az Atalantától láttunk. Megnéztem a Lecce elleni meccsüket, és megállapítottam, hogy „shaky” amit csinálnak, de az Atalanta még jóval előrébb jár a dinamikus letámadós fociban. A védelmük egy vicc, a szögleteket képtelenek kivédekezni, a kapusuk lepkevadász. A csapatban a középpályás Filip Djuricic eltiltott, így Gregoire Defrel lép a helyére. Ez nem nagy változás, nem Djuricic viszi hátán az együttest.

A Bologna hatalmas dolgot csinált legutóbb, amikor Milánó gyengébb felében járt, és megverte az Intert. Önmagában ez nem lenne nagy dolog, de ahogy csinálták. Roberto Soriano felidegelte magát a bírón, ki is állította, és 10 emberrel fordították meg a meccset!!! Mondom, az Inter otthonában!! Szinisa Mihajlovics mester láthatóan kezd magára találni, az egészsége is egyre jobb, szóval ez a Bologna most képes bárkit meglepni. Soriano két meccsre pontozta ki magát ezzel a kis liazonnal, így a veterán Rodrigo Palacio megy előre, és lesz a társa a kiváló formában lévő Musa Barrow-nak (utolsó három mérkőzésén betalált).

Ne felejtsük el,ez egy Emilia-Romagna derbi lesz, így pedig lesznek érzelmek is. A Sassuolo védelme gyengébb, mint amennyivel erősebb a támadósora, tehát úgy vélem, a védelmi hányok fognak dominálni náluk. Barrow gólja nálam pipa, mert Palacio szerepe nem a gólszerzés lesz, hanem a labdamegtartás. Odaadja Barrow-nak a forintos labdákat, aki meg beszalad a védők közé. Biztosan lesz hazai büntető is emiatt, de nekem jobban tetszik az over lehetőség. Mindkét csapat lőhet gólt könnyedén, ez nem a túlvédekezős mérkőzés lesz.

Bologna - Sassuolo: Gólok száma - Felett/alatt tipp