A második körhöz érkeztünk a 2020-as PDC World Matchpaly nevű tornán, Blackpoolban már a 2. kört kezdik a játékosok. A keddi játéknap utolsó meccsét Ratajski és Gabriel Clemes játssza, nem akármilyen meccsnek ígérkezik. Igazi rising star találkozó, hiána nem fiatal srácok már, Clemens és Ratajski is mostanában robbant be a PDC elitjébe.

A német óriás becenévre hallgató Clemens az első körben Cross-t küldte haza, bár nem játszott űrdartsot, a győzelmet nem kell magyarázni. Elég volt a 89.92-es átlag, amihez 55%-os kiszállózást párosított, miközben Cross pocsékul dobta a duplákat. volt pillanat, amikor a kopasz ex-világbajnok első 10 duplára dobott nyilából egy talált célba...

Clemens képes jobb játékra, és igazából ha összerakja magát, megszorongathatja Ratajskit, ebben bízom, azaz abban, hogy nem lesz sima meccs. Eleve itt 11 nyertig játszanak már, szintén két tiszta leggel kell nyerni, szóval maratoni meccsek is összejöhetnek, legyen idő sok-sok 180-ra.

Clemens 180-akból 4-et gyártott le Cross ellen, Ratajski viszont 6-ig jutott a Wattimena elleni sima meccsen. Tehát a német 4 a 'lengyel sas' 6 maximumot dobott, ketten együtt 10-et hoztak össze. Bár nem ennyire egyszerű ez, de ebben a 10-ben most is bízom. Ratajski az első kör legmagasabb átlagát hozta, brutál 107 felettit, kegyetlenül jól tolta. Clemens is képes elkapni a fonalat, és mi adjon neki önbizalmat, ha nem Cross 'kiütése'. SZóval abban bízom, hogy szoros, hosszú, és jó színvonalú találkozót prezentálnak ők ketten. Ha ez megvalósul -és miért ne valósulna-, akkor bizony elérhetnek 10 maximumot a meccsen. Duplázós odds mellett ez 6 egységet a 10-ből nekem biztosan megér!

Clemens, Gabriel - Ratajski, Krzysztof: 180-asok száma - Felett/alatt tipp