Ennél a Chelsea - Wolverhampton Wanderers angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél is az FC Schaffhausen - FC Stade Ouchy svájci másodosztályú mérkőzéshez hasonlóan ázsiai hendikepes a tippem. Igaz, az már különbségnek számít, hogy ezúttal nem 2.5 gól felett, hanem csak 2 gól felett van az az ázsiai hendikepes tipp. És ezúttal is leginkább azért döntök így, mert tapasztalataim szerint mindkét csapat szeret kapni gólokat. No, és, persze, azért is - és ez már megint különbség -, mert ez a mostani két csapat nem csak kapni, hanem szerezni is szereti a gólokat. Erről is árulkodik a Chelsea 67-54-es gólaránya és a Wolverhampton Wanderers 51-38-as gólaránya az eddig lejátszott 37-37 bajnoki mérkőzésen.

A vendégcsapatnak azért kellene gólt szereznie, mert eléggé veszélyeztetve van az a nemzetközi szereplést biztosító 6. helyezése és bizony nem ártana nyernie idegenben, ha meg akarja őrizni az Európa Liga selejtezőjében való indulási jogot jelentő helyezést. Vagyis, a forró kását nem kerülgetve, bátran ki lehet mondani, hogy a Wolverhampton Wanderersnek nagyon ajánlatos szereznie 1-2 gólt Londonban. És ez mellett még az is van, hogy ugyan a Chelsea csapatának adott esetben elegendő lehet akár egy döntetlen is a Bajnokok Ligájában való induláshoz, ám úgy vélem, hogy egyáltalán nem árthat, ha a hazai csapat is szerez 1-2 gólt, mert akkor nem kell majd izgulniuk a játékosoknak, amikor gólt szerez majd az ellenfél. Biztosabb úgy a döntetlen megszerzése, ha vezet a Chelsea, mert akkor még az lehetőség is "belefér", hogy gólt szerez a Wolverhampton Wanderers.

Mindkét együttesnél nagyon sok megszerezhető pénzről szól ez a mérkőzés, szóval tutira biztos, hogy egyik fél sem fog alibizni, hanem a gólszerzés lesz majd a csapatok játékosainak figyelmében. És hogy ne bukjak, nekem már elegendő lesz annyi is, hogy vezetést szerez a Wolverhampton Wanderers, mert utána szinte menetrendszerűen érkezni fog a Chelsea-gól is. Persze, az lesz majd az "igazi", amikor valamelyik csapat szerezni fogja a meccs harmadik gólját.

Tipp: 2 gól felett ázsiai hendikep.

Chelsea - Wolverhampton Wanderers: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp