A főoldalon már elemeztem ezt a meccset, ahol kíváncsi voltam a véleményetekre is. Először is meglepett, hogy mennyire szépen eloszlanak a tippjeitek a végeredmény - gólok - lapok háromszögben. Ettől függetlenül azonban én továbbra is maradnék a góloknál!

Volt már szó az egymás elleni eredményekről, stratégiáról és rövidebben a hiányzókról is. A meccs közeledtével egyre több infó szivárog ki a várható hiányzókról, felépülőkről és ez továbbra is a gólok felé tol engem. Azt már a szezon elején tudtuk, hogy Haraldseid (Molde, jobbhátvéd) az egész szezont kihagyja, míg azt 90%-os biztonsággal sejthettük, hogy Gregersen (Molde, középső védő) sem fog erre a meccsre felépülni (már ez is biztos). Ezenkívűl egyre biztosabb, hogy hátulról rajtuk kívül Haugen, Pedersen és Roseth sem áll rendelkezésre. Röviden és tömören két védő maradt (Bjornbak és Kitolano), akik biztosan ott lehetnek, illetve az átigazolási szezon utolsó óráiban megvásárolt Sinyan, aki 15 percet játszott Molde mezben eddig. Mind-mind olyan tényező, ami kicsit kiszolgáltatottá teszi a vendégek védelmét. Pont a Bodo ellen csinálna csodát az a hátsó alakzat, amelyik több alkalommal is kifejezetten gyengébb csapatok ellen kapitulált? Nem hinném. Viszont a támadósor segíthet nekik.

Egy lehetősége marad ezen a meccsen a Moldénak: távol kell tartani a hazaiakat a saját kapujuktól. Szerencsére a középpályán és a támadósorban mindenki bevethető, tehát Ohi kisebb sérülése a múlté már. A Bodoben kiegészítő emberek nem lesznek csak ott a csapatban, tehát játszhatják a megszokott játékukat a sárgák. Ne felejtsük el azt az apró tényt sem, hogy a Bodo meccsein eddig 5.00-ás a gólátlag, míg a Molde a harmadik ebben a rangsorban 3,89-es átlaggal. Szerintem egy ilyen meccs, ahol tudjuk, hogy két jó támadósor áll egymással szemben és az egyik védelem foghíjas, az egyik legideálisabb próbálkozás az overre. Igen, könnyen lehet, hogy vasárnap éppen nem fog jönni, viszont hosszú távon ezek hoznak profitot!

Bodø/Glimt - Molde: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp