„A Lazio visszatért a győzelmi ösvényre” szalagcímeket olvasva mosoly az ember. Komolyan gondolja bárki is, hogy a Lazio játéka egyik pillanatról a másikra megváltozott?! Simone Inzaghi edző seperc alatt helyrehozta a csapat formáját? Vicces gondolat. A Lazio továbbra is szenved, nagyon nyögvenyelős a játékuk, nincs bennük erő és dinamika. Teljesen mindegynek tűnik, hogy kit hogyan rotál-kever az edző, ez a Lazio most nagyon gyenge formát mutat. Jól mutatja a gyenge felkészültséget, hogy Lucas Leiva úgy tért vissza a kezdőbe, hogy nem volt teljesen egészséges, és természetesen rásérült. Tévesen nyilvánították játékra alkalmasnak, ami azt jelzi, nemcsak az edzői stábban van hiba. Kicsit feleslegesnek tartom ezért a személyi változásokat ecsetelni a csapat körül, mert mindenki formán kívül van, azonban Manuel Lazzari Adam Marusic fog kezdeni a wing-back pozícióban. Mindez édesmindegy a fentiek miatt.

A Hellas eredményei nem jönnek úgy, ahogy várják, viszont a mutatott játék nem olyan rossz. Legutóbb július 1-én szereztek három pontot a Parma ellen, azóta 0-4-2 a mérlegük. Persze az ellenfelek bitangul erősek voltak: Inter (2-2), Fiorentina (1-1), Roma (1-2), Atalanta (1-1), Torino (1-1). Egyedül a Brescia elleni 0-2 mutat csúnya eredményt, a többi abszolút vállalható. És ha megnézzük, minden élcsapatnak tudtak lőni gólt! Ivan Juric edző kifejezetten jó játékot alkotott a csapatnak, és szerintem előbb-utóbb jönni fog egy nagy eredmény.

Akár azt is el tudom képzelni, hogy ez az eredmény most fog eljönni. Sokkal jobb csapat a Verona, mint az eredmények mutatják, és egy lefelé tendáló Lazio nem fogja tudni nullán tartani őket a Stadio Marc’Antonio Bentegodi-ban. Ez egyedül a Napoli-nak sikerült Gattuso-val, és írtam korábban, hogy ő nagyon áthelyezte a hangsúlyt a védekezésre. A Lazio viszont nem védekező csapat, nekik tudnak gólt lőni a hazaiak. Ellenben Immobile révén a Sasok is bármikor be tudnak találni, ezt láttuk már többször. Ezért úgy gondolom, hogy a mindkét csapat szerez gólt opció jó megoldás, emellett pedig nem elképzelhetetlen valami meglepcsi.

Hellas Verona - Lazio: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp