Szimpatikus kiscsapat a Lecce, Fabio Liverani pedig jó kis edző. Azonban úgy érzem, most ért véget a tündérmese. Az Udinese elleni heroikus idegenbeli győzelem nagy vezéráldozatokkal járt. Marco Mancosu és Gianluca Lapadula is sérülést szedett össze a meccsen, Mancosut le is kellett cserélni. Olvasgattam a kezdőket, valahol berakják őt, de Lapadula helyett mindenhol Babacart olvastam. Jaj. Ennél rosszabb nem is történhetne a csapattal, a két legjobb játékosukat vesztették el, vagy ha pályára is lépnek, csökkentett üzemmódban harcolhatnak csak. Biztos vagyok benne, hogy menni fognak előre, mint a mérgezett egér, de ezt most kevésnek érzem, mert ha a genovai meccsről olyan hírek érkeznek, akkor az elveheti a kedvüket.

A Parma nem különösebben jó formában lévő csapat, elméletileg verhető lenne amúgy. Viszont bitang erős támadósora van, legutóbb az Atalanta ellen néztem őket, egy félideig szó szerint lefocizták a bergamóiakat. Dejan Kulusevski és Gervinho félelmetesen együtt van, állítólag Andreas Cornelius is felépült a sérüléséből, és végül Roberto Inglese is lassan megtalálja a góllövő cipőjét. A Parma a bennmaradását köszönheti ezeknek az arcoknak!

Összegezve azt várom, hogy a Lecce lendülete meglesz, vinni fogja őket előre a belső tűz, ami a mérkőzés elején kitámadást eredményez. Nem lennék meglepve pár vendég kontrától, amiből egy beakadhat mondjuk Gervinho révén. A Lecce megy előre, szerintem szándékosan nem fogják nekik megmondani a Genoa-meccs eredményét, mert akkor hitüket vesztik. Tehát sérülten, sántikálva, egy olasz Schwarzeneggerként fognak küzdeni, ami gólokat eredményezhet, de bennmaradást sajnos nem. A mindkét csapat lő gólt tartom ezért jó ötletnek.

Lecce - Parma: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp