Gólokra tippelek az angol másodosztály feljutási osztályozóinak döntőjében. Egészen pontosan "2 gól felett ázsiai hendikep" a tippem a Brentford - Fulham Championshipből az élvonalba jutásért zajló mérkőzésre. Természetesen tudatában vagyok én annak, hogy a mérkőzések fontosságának növekedésével egyre jobban csökkennek a lehetőségek a gólszerzésre, de "úgy vagyok" ezzel a Brentford FC - Fulham FC párharccal, hogy ebben az esetben mindkét csapat szeret gólokat szerezni, pluszban pedig viszonylag gyakran kapnak is legalább 1 gólt meccsenkénti átlagban, szóval ha ezen a Brentford FC - Fulham FC mérkőzésen nem fognak "bunkerfocizni" a felek, hanem csak nagyjából a megszokottak szerint fognak teljesíteni, akkor ezen a meccsen lesznek gólok. Persze, én sem várok gólzáport, de azért 2-3 gólra mindenképpen számítok. Két gól azért kellene, hogy ne legyen vesztes a fogadásom, míg 3 gól azért lenne nagyon jó számomra, mert ebben az esetben már nyerni fogok.

Ha számomra megfelelően fognak alakulni a dolgok ezen a találkozón, akkor amolyan természetesen lesz legalább 2-3 gól. Már csak azért is, mert a londoni Wembley stadionban játszandó mérkőzésen a házigazda együttes szerepét betöltő Brentford FC meccsenkénti átlagban az 1-4 gólos tartományokban van "hitelesítve", miközben pedig az ebben a feljutási osztályozós döntőben a vendég szerepét "eljátszó" Fulham FC az 1-3-as meccsenkénti gólátlagnál mozog otthonosan.

Nekem pedig bőven elegendő az, ha mindkét csapat szerezni fog 1-1 gólt, majd pedig a kettő közül valamelyik alakulat tagjai még a feljutásra is fognak gondolni, s ezért megszerzik saját második góljukat, amelyik a találkozó harmadik gólja lesz. Túl sok pénzről szól ez a meccs, lenniük kell – muszáj! - itt góloknak.

Tipp: 2 gól felett ázsiai hendikep.

Brentford - Fulham: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp