Hiányzók: hazai oldalon a térdsérüléssel bajlódó argentin Sergio Aguero és a sárga lapok miatti eltiltását töltő francia Benjamin Mendy, illetve a sérült Mariano Diaz és - szerintem egyáltalán nem meglepő módon - a kapott piros lap miatt eltiltott Sergio Ramos. Most egyelőre még mondanak olyasmit is, ám szerintem jobbára csak taktikai megfontolásból, hátha lesznek olyanok, akik elhiszik, szóval olyasmit mondanak a spanyolok, hogy akár még az is megtörténhet majd, hogy a belga Eden Hazard és a brazil Marcelo sem fognak szerepelni az angol Manchester City elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Én viszont amondó vagyok, hogy az tényleg rendben lenne, hogy Sergio Ramos csücsülni fog semleges területen, ám azért, ha lehetséges, akkor Eden Hazard kapcsán ne röhögtessék a vakbelem, mert a végén az lesz, hogy megiszok még egy sört.

Történetesen éppen az van, hogy ennél a manchesteri Etihad stadionban rendezendő Manchester City - Real Madrid BL-visszavágónál én a gólokra tippelek. Méghozzá sok gólra, ugyanis "4 gól felett ázsiai hendikep" a tippem. Az első meccset 2-1-re nyerte meg Spanyolország fővárosában a Manchester City, s ez azt jelenti nálam is, hogy a világ legjobb fociklubja dumával büszkélkedő Real Madridnak legalább 2 gólt, de talán még inkább 3 gólt kellene szereznie ahhoz, hogy továbbjusson a Bajnokok Ligájában és ne oldalogjon el szégyenkezve a hátsó kijáraton. És itt "esik be" nálam az, hogy egyrészt 2-3 gólt kellene szereznie idegenben a spanyol csapatnak, másrészt pedig éppen azt a marhaságot akarják bedumálni nekem, hogy az angol focipályákon meglehetősen otthonosan mozgó Eden Hazard nem fog játszani Angliában. Na, jó, "szórakozzanak" másokkal, mert nekem még van söröm.

Az azért jót jelenthet, hogy a Manchester Cityt úgy lealázták az angol bajnokságban, hogy nagyon-nagyon, mert így a jelentős trófea nélkül maradt Pep Guardiola és alakulata biztosan nagyot fog küzdeni azért, hogy nyerjen valami jelentősebbet is ebben az idényben. Ez a jelentősebb valami pedig kizárólag csakis a Bajnokok Ligája-serleg lehet. Ezt pedig szerzett gól vagy még inkább szerzett gólok nélkül nem lehetséges megnyerni.

Ez pedig nekem azt jelentheti, hogy a vendég Real Madrid 2-3 várható gólja mellé jöhet még hazai részről is 1-2-3 gól. Jobbára már csak azért kell szurkolnom, hogy ezen a meccs induljon meg minél hamarabb a "gólgyártás", mert akkor nagyon valószínűvé válik az általam elvárt 4-5-6 gól.

Tipp: 4 gól felett ázsiai hendikep.

Manchester City - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp