Nem "jött be" a dolog az olasz bajnokságnál, mert úgy alakult, ahogy, ezért aztán itt, a Bajnokok Ligájában próbálkozok a Cristiano Ronaldo-gólszerzős tippemmel. Ez, persze, alkalmazkodva a körülményekhez, már megint át fog alakulni kissé és az a tippem, hogy Cristiano Ronaldo gólt vagy gólokat fog szerezni a következő tippé változik: "Juventus 1.5 gól felett". Természetesen ezúttal nem gondolok olyasmire, hogy ez a portugál csávó gólkirály lesz, hiszen tekintve, hogy Cristiano Ronaldo csak 2 szerzett gólnál tart a Bajnokok Ligájában, ez aztán meglehetősen optimista tipp lenne. És, teszem hozzá nagyon gyorsan, szerintem a valóságtól elrugaszkodott tipp is lenne.

Mert bizony az van, hogy a Bajnokok Ligája góllövőlistájának élén 11 gólos az FC Bayern München lengyel csatára, Robert Lewandowski. És bizony nálam amúgy is ő a fő esélyes. A 10 gólos norvég Erling Haaland is elérhetetlennek tűnik, viszont a góllövőlista 3. helyén már csak 6 góllal található a német Serge Gnabry (szintén FC Bayern München). Ez a 6 gól szerintem már van az a szint, amelyet elérhet és akár meg is haladhat Cristiano Ronaldo.

Természetesen nem arra gondolok, hogy ezen a francia Olympique Lyon elleni találkozón fog szerezni legalább 4 gólt Cristiano Ronaldo, hanem inkább arra gondolok, hogy Cristiano Ronaldo serénykedhet most, hogy szerezzen 1-2 gólt a franciák ellen, de még inkább azért fog "hajtani", hogy jusson tovább a csapata és neki még a jövőben is legyen lehetősége gólokat szerezni. Szerintem így már könnyebben "összehozható" Torinóban az Olympique Lyon ellen a legalább 2 hazai gól. Főleg azt tudva, hogy az első meccset 1-0-ra nyerte meg a francia együttes, s ezért ajánlatos az olasz alakulatnak most legalább 2 gólt szereznie és nem kellene kapnia egy gólt sem.

Tipp: Juventus 1.5 gól felett.

Juventus - Lyon: Juventus által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp