Ez a Bayern München, bármennyire is fáj kimondani, nálam a Bajnokok Ligája toronymagas esélyese, ennyire fixen egyben lévő, és stabilan jól teljesítő csapatot jelenleg nem tudok, maximum a Realt a korona utáni időszakban, de őket meg nem hiszem, hogy továbbmennek.

A müncheniek ebben az évben egy lipcsei döntetlenen kívül, kivétel nélkül minden tétmeccsüket nyerték, 22/21 a nyerési mutatójuk, ez így kb emberfeletti, a koronavírus utáni kényszerpihenőt követően minden meccsüket nyerték, óriás formában vannak. ez még ebben a langyos német bajnokságban is szép teljesítmény. Lewandowski gólátlagban a legjobb lett Európában, kár, hogy pár mérkőzéssel kevesebbet játszott, szépen Müller is visszajátszotta magát a csapatba, de Koman és Gnabry is gólveszély, egyedül Pavard a hiányzó a bajoroknál. Idén az angolok ellen különösen jól megy, ugye a Tottenham kapott Londonban egy 7:2-t, meg hazai pályán egy 3:1-et.

A Chelseat még az ág is húzza, nem elég, hogy az odavágón hazai pályán simán 3:0-ra kikaptak, múlt hétvégén elbukták az FA Kupa döntőt, aztán majd egy csapatnyi hiányzójuk is van. Így a teljesség igénye nékül nem lesz Alonso, Pedro, Azpilicueta, Jorginho, Luftus-Cheek, van Ginkel és Pulisic sem, aki a kupadöntőn dőlt ki, gyakorlatilag azt a kevés esélyt is elveszítették Lampardék, ami még maradt. Nem hogy fordítás nem lesz, de egy ordas nagy verésbe is belenézhetnek, reálisan a minimális zakó lehet a cél.

A münchenieknek bő egy hónapja volt az utolsó tétmeccsük, a Leverkusent verték a kupadöntőben, szóval bő egy hónapjuk volt felkészülni a szezon végi Bajnokok Ligájára, itt kizártnak tartom a labdatartós defenzív focit, ez a meccs jó lesz nekik felpörögni a maradék meccsekre, talán még egy önbizalomnövelő verés is összejöhet, easy 3/4-0 ez nálam.

Bayern München - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp