Talán a világon legjobban várt nyolcaddöntős visszavágót rendezik ma ez üres Etihad stadionban. A folyamatosan eredménykényszerben játszó manchesteri csapathoz látogat a BL trófeákat kettesével szállító Real Madrid.

Az első kör 2-1-es manchesteri győzelme után a Citynek igazából el kell kerülnie a vereséget, és továbbjutottak a következő körbe. A vereség elkerülése viszont nem lesz egyszerű feladat. Az tény, hogy Zidane mindig összerakja a csapatot a BL meccsekre, mutatja ezt például a zsinórban megnyert 3 BL trófea. Igazából a spanyol bajnokság vége remek hangolódás volt a csapatnak, megnyerték ugyanis a bajnoki címet a Barca előtt és eredményes játékot hoztak minden olyan meccsen, ahol arra szükség volt. Nagy érvágás lehet a csapatkapitány hiánya a meccsen, Ramos ugyanis egy buta piros lapot szedett össze az odavágós összecsapáson, így ma csak a lelátóról nyújthat segítséget. Hazai oldalon Aguero biztosan nem fog játszani egy térdsérülés miatt, míg a védelemből Benjamin Mendy "pontozódott ki" és tölti eltiltását ezen a meccsen.

A Real a BL meccseken rendre hozza a gólokat, utolsó 41 találkozójukból 37 alkalommal volt legalább 3 gól. Igazából BL specialistának is mondhatóak a blancok, én most is érzek egy idegenbeli győzelmet és nagy fordítást a párharcban. A lényeg, hogy az elejétől kezdve menni kell, ugyanis minimum 2 gól kell az esetleges továbbjutáshoz. A bajnoki meccseken nem rendeztek azért gólparádékat Zizouék, de a szükséges gólt rendre meglőtték. Úgy gondolom, ez a City ellen sem fog megszakadni, és Guardiola csapata nem fogja tudni kapott gól nélkül lehozni a meccset.

Manchester City - Real Madrid: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp