Egy kis szösszenet maradt az NBA 2019-2020-as idényének alapszakaszából. A buborékba eltérő ambícióval érkeztek együttesek, így eltérő motivációs szinttel rendelkező együttesek csaptak össze több meccsen. Páran még a rájátszásért küzdenek, és vannak, akik már elszálltak, és vannak akik számára szintén csak nyűg az alapszakasz utolsó pár meccse, hisz fix helye van a rájátszásban. A legfixebb helye a Bucks csapatának van, ráadásul a világjárvány miatt kialakult helyzetben a hazai pályáért sem kell harcolni, hisz minden meccset semleges pályán játszanak.

Ami tény, a Bucks és Budenhozer mester erősen tartalékol már a play off szakaszra, eleve a Bucks ezt a pár meccset (ha igaz 8-2-őt) csak arra használta fel, hogy a játékosok megérezzék a labdát, felvegyék a ritmust, megérezzék a teret, az új körülményeket. Antetokoumpóék nem is nagyon forszírozták a meccsek megnyerését, utolsó 5 meccsükből 3-at elveszítettek. Legutóbb a full tartalékos Washingtont azért megverték, de ez a Washington tényleg egy teljesen erőtlen együttes jelenleg. De voltak kulcsjátékosok, akik kiülték a meccset, Middleton pl. nem játszott, de Giannis is 10 percet volt a pályán, ahogy nézem, szóval Budenholzer patikamérlegen méri a perceket, nem nagyon hagyja, hogy az ászai megizzadjanak.

Ami a Memphist illeti, még van sansz, hogy rájátszásba kerüljön, ehhez viszont a bolygók ideális összeállása kell, mert nem elég csak nyerni. De ami tuti, hogy ha nem nyernek, akkor a rájátszás úszik. Épp ezért fognak nyerni, mert azért jobb úgy szünetre menni, hogy mindent megtettek. A Bucks magasról tesz erre a találkozóra, máshol van már a fókusz. A Memphis pedig azért egy olyan csapat, ahol vannak jó játékosok, igaz, hogy a csúcsformától távol. De Moranték azért képesek megverni egy teljesen fókuszon kívüli Bucks-t. A Milwaukee-nál már csak az a cél, hogy mindenki egészséges maradjon, nem az, hogy meccseket nyerjen. A Grizzles-nek akad még pár százalék esélye a rájátszásra, ebbe fog belekapaszkodni.

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp