Negyeddöntők közül legjobban várt párosítás kerül ma megrendezésre, a Barcelona a Bayern Münich ellen játszik egy mindent eldöntő mérkőzést Isztambulban. Az előző kört mindkét csapat magabiztosan vette, a Bayern a Chelseat ütötte ki 7-1-es összesítéssel, míg a Barcelona a Napolit tudta egy biztos második mérkőzéssel kiejteni.

A Bayern Münichen úgy érzem most kicsit túl van hypeolva. Magabiztosan nyerték végül a német bajnokságot, illetve a BL-ben is egy "top" angol csapatot sikerült padlóra küldeni, viszont az igazi próba tétel csak most következik. Német bajnokság évek óta unalmas, nem nevezném igazán mérvadónak a Bl szempontjából, a Chelsea elleni tükör sima meccs, meg annak volt köszönhető, hogy Lampard igazi zöldfülűként kétszer úgy le volt meccselve hogy köpni, nyelni nem tudott.

Barcelonánál nem teljesen rózsás a helyzet, úgy érzem nem a legmegfelelőbb embert nevezték ki Valverde pótlására, Setiennek sem a tudása nincs meg egy ekkora csapat irányításához, sem pedig az edzői tekintélye, hogy ekkora neveket tudjon irányítani, mint Messi, Suarez vagy akár Pique. Ugyanakkor egy meccsről van szó, a játékosok már nagyon rég tudtak valamit letenni a BL-ben, tavalyelőtt a Roma, tavaly a Liverpool tudott ellenük teljesen vesztes helyzetből talpra állni és kiverni őket. Úgy gondolom ezekből az összes játékos tanult, és amíg ilyen klasszis játékosok alkotják, egy-egy villanás elég lehet a mérkőzés megnyeréséhez, illetve a továbbjutáshoz.

Eddigi BL negyeddöntők mind óvatos menetben zajlottak, és csak a végén pörögtek fel az események, dőlt el a találkozó. Ma sem várok sok gólt, sőt szerintem egy hosszú, hosszabbításos meccsre lesz ma kilátás.

FC Barcelona - Bayern München: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp