Második körrel folytatódik a bajnokok ligája selejtező szakasza, ahol a frissen becsatlakozott horvát bajnok Dinamo Zagreb, a román bajnok, CFR vendégeként harcolná ki a továbbjutást amire minden esélyük megvan véleményem szerint.

CFR az előző körben egy viszonylag nehéz máltai túra után sikerült bejutnia a második körben, azon a mérkőzésen még rajtuk volt a nyomás, de tudják nagyon jól ők is, hogy ma ők lesznek az underdogok. Dan Petrescu a CFR vezetőedzője is igen borúlátó az esélyeikkel kapcsolatosan, véleménye szerint a horvát foci 22 évvel előrébb tart mind a román a foci, és ha reálisan nézi a dolgokat, 90% az esélye hogy a Zagreb jut tovább, és 100-szor több esélye van továbbjutni a vendég gárdának. Fradival ellentétben a CFR nem kért halasztást a hétvégi román fordulóban, és bár látszott, hogy pihentet Dan Petrescu, a fiatalok tudták hozni a győzelmet. A CFR edzőjével kell hogy egyet értsek, hogy igen hamar jött szembe velük ez a nehéz ellenfél, 6 napos elemzői feladatát kellett megcsinálja egyetlen nap alatt.

Dinamo Zagreb is már elkezdte hazája bajnokságában a mérkőzései lejátszását, két forduló után eddig 100 százalékos és 7-0-as gólkülönbség igen csak méltatni való, tekintve hogy az első fordulóban a tavalyi ezüstérmest tudták verni 6-0-ra. Négyszer értékesebb a Dinamo Zagreb kerete mint a CFR kerete, és sokkal nagyobb anyagi hátérrel rendelkezik, mint a román vetélytársa.

Ha lehetne a Guruba is fogadáskészítős tippet megjátszani, akkor egy x2 és 3.5 gól alatti opciót játszanám meg ami ugyan úgy 1,70es szorzót jelentene, mert tartom annyira jó edzőnek Dan Petrescut, hogy megpróbálja kis csapat módjára kibekkelni a rendes játékidőt, de elnézve a Dinamo Zagreb keretét ezt a meccset normális körülmények között már rendes játékidőben le kellene tudják rendezni.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp