Igencsak nagy hendival indul a Puskás ezen a meccsen, miután számos hiányzójuk van és nem mellékesen csütörtök este még Stockholmban volt jelenésük. Ehhez képest az eddig veretlen Újpest elég masszívnak tűnik, így érthetetlen hogyan lett underdog ezen a meccsen.

Kivártam ezzel a tippel, hogy lássam a Hammarby elleni meccset és felmérjem, hogy mekkora károkat szenvedett a Felcsút. Ha az összeállításon nem is, azért a játék minőségén látszik, hogy bizony maradtak ki edzések a hazai csapatnál. A Hammarby bedarálta őket, míg három nap múlva jelenésük lesz az NB1-ben. A Felcsút kérte a meccs halasztását, azonban az MLSZ ezt nem engedélyezte és ez is jól jelzi, hogy milyen állapotban lehetnek a felcsúti lábak. Szerintem teljesen fals a hazai odds és ez a meccs napjáig nagy valószínűséggel esni is fog - hasonlóan a Hammarby meccshez.

Az Újpest négy pontot szerzett két meccsen, elsősorban Simon Krisztián remek játékának köszönhetően. Két - valószínűleg - alsóházi együttessel játszottak, viszont abban biztosak lehetünk, hogy ezek a csapatok jobb állapotban voltak, mint vasárnap a Puskás lesz. A tavalyi szezon második felében is nagy előnyt jelentett, ha valakinek nem volt hétközi meccse, míg a másiknak volt, illetve a felforgatott keret biztosított a vasárnapi meccsen is. Ebben az oddsban pedig addig érték is lakozik, míg az Újpestet tartják az underdognak. Viszont, mivel a magyar focinak kiszámíthatatlan bugyrai vannak, így egy csökkentett téttel vágnék neki ennek az összecsapásnak a fentiek tükrében is.

Puskás Akadémia - Újpest FC: Dupla esély - Dupla esély tipp