Kezdődik!!!!! Kezdődik a 2020/21-es kézilabda bajnokság a csajoknál (is), és egy elég sűrített programmal vágnak neki csapataink ennek az idénynek, ősszel le akarják tudni a meccsek zömét, aztán hogy a világjárvány mit hoz, egyelőre nem tudni.

Amit tudni, hogy az érdi csapat gyakorlatilag megszűnt élcsapatnak lenni. Megszokhattuk az előző idényekben, ahogy ott vannak nemzetközi porondon, és egy-egy meccsen képesek a bravúrra, ahogy Szabó Edina időt kér, és úgy ordít, hogy már rég elment a hangja. Na, most ez nem lesz, mert Szabó Edina is elment, meg azok a játékosok is, akinek a fejét leordibálta. Az érd teljes kerete ment kis túlzással, Krpez, Janurik, Foggea, Jerabková, Tóth, Kovacevic, Kisfaludy, Gávai, Szabó, Nascimento, Kiss Niki, de tényleg MINDENKI ment, biztos kihagytam pár nevet. Az Érd azért egy Walfischt, egy Fekete Bozsanát vagy egy Kopeczet elhozott a piacról, de azért a távozók és érkezők finoman szólva sincsenek egyensúlyban. Nem tudom, mi az Érd célja, szerintem ebből kiesés lesz, az első fordulóban pedig más célja nem lehet, mint a hatalmas pofon megúszása, és játszani egy olyan meccset, ami úgymond vállalható. A közte 10 a minimum, de inkább 15-20 a realitás.

Az Érdet edzőmeccseken is bucira verték sokszor, de hogy is ne, amikor eleve egy kevésbé nívós együttes ez, ráadásul most áll össze. Mint ilyen, egyértelműen az alapokra lesz a játék építve, semmi frazír, és az is fix, hogy az Érd a játék lassításán lesz. Ha belemennek a rohanásba, Oftedal nélkül is borítékolni lehet a közte 20-at.

Viszont ha igaz, Oftedal nem lesz, Puhalák sem, Görbe már magam sem tudom, hogy stábtag vagy játékos, de az Érd elleni meccset 7 győri is lehozná. Ugyanakkor az utolsó edzőmeccs nem sikerült jól, az FTC ellen egy ritka brutál undert hoztak. Mivel a program be lett sűrítve, Danyi úgy menedzseli majd a játékidőket, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon. Magyarul senki se sérüljön meg, az energia ne legyen elpazarolva olyan nem mai csirkék, mint Amorim ne játszanak 45-50 perceket, mert majd lesz BL is, bajnokik, igazi ffi bundesliga tempóban egymást érik majd a meccsek. Mivel ez egy lütyő meccs lesz, játszik majd a szertáros is. A Győr az FTC ellen 16 gólt dobott, csak 24-et kapott, szóval nem tipikus győri eredmény.

Én az Érdtől 20-nál több gólra nem számítok, azért a Győr ha picit is komolyan veszi a védekezést, akkor tényleg 20 alatt marad majd az Érd. A Győrben sem látom most azt, hogy annyira toppon lenne, azért tétmeccset nagyon rég játszott, és tényleg semmi értelme nincs szétszaggatni magát a győri csapatnak, ha 30-18-at játszik annyit ér, mint a 45-22 mondjuk.

Győri Audi ETO KC (n) - ÉTV-Érdi VSE (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp