Elég komoly első körös meccsen találtam egy nagyon jónak tűnő oddsot a US Openen, ahol a nagy reménység Sinner találkozik a rendkívül hullámzó orosz ellenfelével.

Sinner jelenleg 74. a ranglistán, de bőven top 20-as játékos lesz, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket. Mindössze 19 éves de Challenger győzelme már van és ha megy neki a játék, akkor bárkinek meg tudja nehezíteni a dolgát. Idén verte már Goffint, jelenlegi ellenfelét és Bautistát is, Medvedev ellen szettet lopott, úgyhogy van potenciál a fiatal olaszban. Fejben azért sokat kell még tanulnia, na nem mintha Khachanov az a nagy zseni lenne nyaktól felfelé. A felvezető Cincinnati tornán honfitársától kapott ki Sinner az első körben, remélem erre a meccsre kicsit jobban összeszedi magát..

Az ellenfél a 16. helyen álló orosz, aki egész jól hangolódott a US Openre, ugyanis két kört ment a felvezető versenyen és Bautistától is csak szoros három szettben kapott ki. Az újrakezdés óta felemás teljesítményt mutatott, de az köztudott, hogy ha ülnek a tenyeresei, akkor nem egyszerű megtalálni játékának ellenszerét.

A tippem arra alapozom leginkább, hogy egyik játékos sem az a nagy meccseket végig koncentráló típus és 3 nyert szettig menő meccsen várok egy kis hullámzást mindkét oldalról. A játéktudás mindkét játékosnál megvan ahhoz, hogy legalább egy szettet behúzzanak és simán belemehetünk egy érdekes 5 szettes meccsbe, ahol valószínűleg a rutinosabb orosz kerekedhet felül. Remélem, hogy az első két szett után hátradőlve figyelhetjük a meccset.

Sinner, Jannik - Khachanov, Karen: Szettek száma - Felett/alatt tipp