A szlovének a válogatott break előtt kupáznak egyet, szerdán sok-sok meccset játszanak, melyek közül az NK Fuzinar Ravne és a NK Brda Dobrovo meccsét néztem ki magamnak.

Szerencsés a helyzet, hisz két szlovén kettes csapatról van szó, a vendégek négy éve jöttek fel a 2. osztályba, de évről évre pocsékabb a csapat teljesítménye, és ez idén látszik kicsúcsosodni. Ebben az idényben 4 meccset toltak le, eddig 0-0-4 a mérleg, és 0-15-ös a gólkülönbség.

A keretet megnézve egy fiatal kis csapat ez, és akad persze több remek korban lévő spíler (ilyen 24-25 évesek), gondlom én sérülés lehet a háttérben, mert nem nagyon léptek pályára.

Ebben az idényben már játszott a két együttes, azt a találkozót pár hete a ravnei csapat nyerte. Annak a meccsnek 6-0 volt a vége, minden tekintetben a hazai csapat dominált, szögletek, lövések, helyzetek, így a számokat böngészve a 6-0 reális volt. A Brda azóta sem tért magához, legutóbb bajnokin otthon kapott ki, de rendkívül frusztrált lehet a társaság, hisz 7 sárga és két piros is villant csak a hazai csapat játékosainak. De nem a lapok döntöttek, már a 48. percben beállt a 0-3-as végeredmény.

A brdai csapat, a község elég picike, vélhetően a költségvetést a világjárvány megtépázta, így nagyra törő tervei a csapatnak aligha vannak. Bajnokikon négy meccs négy zakó 0 lőtt 15 kapott gól. A Fuzinar ellenben veretlen, és én azt hiszem, hogy ha a bajnokin 6-0-ra, azaz simán nyert mostani ellenfele ellen, nem lenne meglepő, ha minimum 3 dugó most is lenne a két csapat között.

NK Fuzinar Ravne - NK Brda: NK Fuzinar Ravne által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp