Agyaltam és vártam ezzel a tippel, mivel ideális esetben egy 1,6-os győzelmi szorzót kívántam legalább Brady-re, azonban a bukik és a sportfogadók máshogy gondolták. Ettől függetlenül viszont egy olyan meccs, amiben benne van a simább amerikai győzelem. Mondom miért.

Brady a leállást eléggé speciális módon használta ki. Miután beütött a krach az USA-ban ő és edzője repülőre szállt és meg sem állt Németországig, ahol a külvilágtól elszeparálva készültek hosszú időn át a folytatásra. A terv zseniálisan bejött, miután Lexingtonban az amerikai lány elérte első WTA torna döntőjét és ezzel együtt első tornagyőzelmét is. Kiválóan szervált és remekül támadott. Sok nyerő, kevés hiba jellemezte a játékát és így magabiztosan nyerte meg a tornát. Ehhez képest kisebb meglepetésre múlt héten az első körben kiesett Jessica Pegula ellen. Azonban úgy tűnik ott inkább nem akartak már extra terhelést és ezért is sikerült ilyen rövidre az a torna. Brady a US Openen is tarol egyelőre. A Garcia utáni meccs végén kérdezték következő ellenfeléről Bradyt, aki meglehetősen nyíltan beszélt Kerberről. Szerinte nagy előny lehet vele szembe, hogy jóval több meccset játszott az újraindítás óta (Kerbernek ez az első tornája) és így kellő meccs önbizalmat tudott felépíteni, ami a problémás részeken átsegíthetik.

Kerber sorsolása eddig elég sima volt. Az első körben a mostanában gyengén ütögető Tomljanovicot, majd honfitársát Friedsamot, végül a fiatal Lit verte. Egyikük se épített fel az utóbbi hetekben túlságosan rémisztő képet magáról, így igazi értékmérő meccs nélkül jutott el idáig Kerber. Ami miatt Brady felé mennék el, az a Li meccs. Li kemény támadta a németet (ahogy Brady fogja) és egy-egy labdamenetet remekül felépített, azonban a rutintalansága miatt is talán, a következőt pedig egy orbitálisan nagy hibával zárta. Ez az, aminél most Brady jobb formában van és egyértelmű győzelmet várok tőle a német ellen.

Brady, Jennifer - Kerber, Angelique: Játék hendikeppel - Hendikep tipp