Huhúúú, a törökök mekkora bundát adtak el a magyarok ellen? Az kegyetlen volt, úgy cicáztak a magyar srácok a törökökkel, hogy aki naív, még azt is hihette, jók vagyunk. Lehetek realista, pesszmista, kommunista meg mindenista, de azt azért észre lehetett venni, hogy a törökök ha bundáznak, ha nem, magasról tettek a magyarok elleni meccsre. Gyakorlatilag az első félidőt helyzet nélkül hozták le, nekünk meg ott voltak a helyzetek, a két kapufa, szóval domináltunk. A törökök meg kínosan ügyeltek rá, hogy ne lőjenek gólt, Calhanoglu is ügyesen ajtó ablak ziccerben tekert kapu fölé kényelmesen, nehogy beakadjon, és Yilmaz is megnézte, hol áll Gula...

Szerbia meccsét nem láttam, és bár kikapott a szerb csapat az oroszoktól, azért vélhetően az egy szerencsétlen meccs volt, mert a statisztikai adatokat böngészve az akarat megvolt a szerbeknél. Ha ma is meglesz, akkor ezt a meccset nemcsak hozzák, de agyonverik a törököket. Ráadásul ebben a török keretben egy normális játékos nincs, Yilmaz is öregszik, össze van esve, egy nudli csapat.

Ráadásul a törökök kinn vannak az Eb-n, a következőt meg rendezni akarják, szóval számukra nem igazán fontos a Nemzetek Ligája, végig lehet bundázni. Nyílván ha Eb-t akarnak majd rendezni, akkor fognak is, a másik kandidáló németeket két-három dologgal biztosan tudják 'zsarolni', de ez már a politika része, ebbe nem mennék bele.

Lényeg a lényeg, ez a török együttes a padlón van, semmi tűz, semmi akarat, a szerbek szerintem akkor is nyernek, ha nem akarnak. Nekünk sem lett volna a tragédia a remi, aztán nyertünk. Nálam egy laza 2-0.

Szerbia - Törökország: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp