A hölgyeknél is érdekesen alakul a mezőny, a sok visszalépés miatt sokan egészen magasan vannak kiemelve, mint például a görög Sakkari, aki a 15. kiemelést kapta, miközben a 22. helyről kezdte meg az US Open szereplését.

Sakkari egy igazi görög harcos, nem nagyon ismer elveszített labdát, mind a két oldalról remekül üt, és kitűnően alkalmazkodik a nagy ütők játékához, és a tologatók játékához is. Az elmúlt két hétben jó pár skalp van már a neve mellett, a cincinnati-i tornán simán verte Gauffot, az US Openen remekül menetelő Putintsevát, és a mostani ellenfelét, Serenát is verte döntőszett 6:1-re. Aztán az Openen is vert két hazai kedvencet, Perát és Aminisovát. Mivel már verte Serena Williamset, ezért gondolom én, hogy nem úgy megy fel a pályára, hogy szét izgulja magát, hanem tudja, hogy mivel lehet megfogni a huszonháromszoros Grand Slam bajnokot.

Serenanak voltak nehéz pillanatai Stephens ellen, gyakorlatilag, ha mozgatják, akkor teljesen esélytelen a pontszerzésre. Neki minél hamarabb be kell vágni a nyerőt, letámadni az adogatást, különben bukja a szettet/meccset. Azonban ez nem mindig sikerül, a 4-5 fölötti labdaütések során már jelentősen csökken az esélye a pont megnyerésére. Elvileg pedig nagyon készült, ugye gyorsabb a borítás, mint tavaly, és a saját edzőpályáját is felgyorsította, hogy minél többet tudjon gyakorolni ilyen borításon is.

Gyakorlatilag ezek az oddsok még Serena nevének szólnak, 1,65 egy fiatal jól mozgó, jól ütő játékos szettje, egy már mozogni alig képes Serena ellen elég baráti, aztán majd kiderül.

Sakkari, Maria - Williams, Serena: Szett hendikeppel - Hendikep tipp