Nem saját tipp, egy baromi jó török tipstertől loptam. A srác félelmetesen jól megragadja mindig a lényeget, láthatóan behatóan ismeri a török bajnokságot.

A Karagümrükspor csapata hosszú idő után tért vissza az első osztályba. Inkább ellenzéki csapat, meccseit az Atatürk stadionban játssza. Egy tehetséges, fiatal edzőjük van, a török-bolgár kettős állampolgár Senöl Can. A klubvezetés első feladata a keret megőrzése volt azután, hogy megnyerték a másodosztályt. Barış Başdaş, Engin Bekdemir, Barış Özbek, Bojan Saranov, Emeghara, Yalçın Ayhan és Lawal ugyan távozott, de a többi játékos maradt. Viszont nagyon jól sikerült a nyári átigazolási szezonjuk: Ervin Zukanovic (Spal), Eric Lichaj (Hull), Jure Balkovec (Verona), Mevlüt Erdinç (Fenerbahçe), Enzo Roco (Beşiktaş), Vato Arvaladze (Locomotive), Emiliano Viviano és Aatıf Chahechoue érkezett. Ezek olyan nevek és játékosok, akikre csak csettinteni lehet. A felkészülésük jól sikerült nagyon erős ellenfelek ellen: Fenerbache (2-2), Alanyaspor (0-2) és Basaksehir (1-2).

A másik oldalon a Malatyaspor kiesett a tavalyi szezonban, azonban a török labdarúgó szövetség megmentette őket. 10 játékos távozott, 11 érkezett, komoly mozgás történt a nyáron. Azt edzőjük Hamza Hamzağlu, aki tehetséges arc. A nyáron a nagy kapkodásban nem játszottak edzőmeccset! Állítólag komoly gondjaik vannak a védelemben, oda még kellene néhány ember. A védők között most kettő sérült is.

A Karagümrükspor előrébb tart a felkészültségben, ráadásul hazai pályán, nagy szurkolótábor előtt lép pályára az első osztályban hosszú idő után. DNB-vel is kiváló szorzót ad.

Fatih Karagümrük - Yeni Malatyaspor: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp