Lampard fiai tavaly nagy hajrával a negyedik helyen zártak, de most kőkeményen megnyitották a pénzcsapot és sokkal merészebb álmokat dédelgetnek. A bajnoki cím se lehet kizárt, olyan játékosok érkeztek mint Thiago Silva, Zyech, Chilwell, Sarr és a két német titán Havertz és Werner. Remek támadók, rutinos jó védők, pont ez a két poszt amit erősíteni kellett a csapatnál. Felkészülési meccsről csak egyről tudunk, pont a Brighton ellen játszottak 1:1-et úgy hogy már az első negyedórában vezettek az új szerzemény Werner góljával, majd az utolsó percben egyenlített az ellenfél büntetőből. Mindenesetre nagyon jól néz ki ez a csapat most, Lampard ilyen rövid idő alatt is képest összecsiszolni az elemeket és valami nagyot alkotni.

Thiago Silva, Zyech és Chilwell még nem tudnak ugyan bemutatkozni és Kovacic is biztosan kimarad, de a keret legjava harcra készen áll Wernerrel és Havertzel kiegészülve. A Brighton kiesési gondokkal fog várhatóan küzdeni, a keretük egész szépen meggyengült a holtszezonban. Áttette székhelyét máshova Mooy, Montoya és Duffy is. Két edzőmeccset toltak a szünetben, egyik a már említett Chelsea elleni ütközet ahol szerencsés körülmények után tudtak ikszelni mivel a londoni kékek domináltak végig, majd a West Bromwich elleni 0:0 alkalmával sem mutattak szemkápráztató játékot.

Az egymás elleni meccseik is merő Chelsea fölényt mutatnak hiszen hat meccsükből ötször Lampardék győztek és csupán egyszer, éppen legutóbb volt képest egy ikszet elcsípni a Brighton.

Tipp: 0-3

Brighton & Hove Albion - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp