Győrbe látogatnak a viharsarkiak!

Villámrajtott vettek a békéscsabaiak, akik a mezőny egyetlen veretlen csapataként állnak tizenhat ponttal a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a kilencedik fordulót megelőzően. Ennek ellenére nem vennék rá mérget, ha a szezon végére, csak a középmezőnyben találkoznánk a lila-fehérekkel... Akik látták a meccseiket, tudják, hogy több ízben igen kegyes volt hozzájuk fortuna, ami néhány plusz pontot jelent most számukra ebben a rendkívül szoros mezőnyben... Illetve pár negatívumot is meg kell említsünk velük kapcsolatban. Egyrészt távozott a vezetőedző múlthéten, hiszen Schindler Szabolcs a botladozó Vasashoz került, illetve az egyik alapemberük, Szalai Dániel is eligazolt. Szalai az NB1-es Zalaegerszeg játékosa lett, ahol korábbi edzője, Boér Gábor kezei alatt dolgozhat majd tovább.

A Győr legutóbb 0-0-ás félidő után öt góllal terhelte meg a Kazincbarcikaiak hálóját, kijavítva így a DEAC otthonában elszenvedett kínos zakót (2-0-ról 2-3). Ha a tipp szempontjából nézzük a párosítást, akkor érdemes a Győr hazai találkozóit vizsgálni. Három bajnokit játszottak eddig hazai pályán, ebből egy alkalommal sem kaptak 1-nél több gólt (1-1, 1-1, 1-0), és egyúttal veretlenek.

Kicsit vacilláltam, hogy az 1X vagy a Békéscsaba 1.5 under-e a jobb tipp, de végül utóbbinál döntöttem... ugyanis az 1X-re 1.35-öt kínálnak, az under pedig 1.44-ért van... Szóval én úgy gondolom, hogy ha az 1X jön, akkor az azt jelenti majd, hogy jó eséllyel nem kaptak otthon két gólt ezúttal sem... így inkább jobb szorzón a Békéscsaba 1.5 under-t választom (ebbe beleférhet egy esetleges 0-1 is... ).

A játék képe szerintem az lesz, hogy a Győr birtokolja majd a labdát, a viharsarkiak pedig kontrákra rendezkednek be... meglepne, ha sok gólos találkozó lenne ebből... Kérdés, ki és mikor töri meg a gólcsendet...

Győri ETO - Bekescsaba: Bekescsaba által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp