Kijöttek az első oddsok a Molde - Ferencváros playoff meccs első találkozójára. Ami érdekes első blikkre, hogy a bukik nem várnak gólokat a találkozón.

A Molde otthon kezdi meg a rájátszást az Aker stadionban. Fontos információ, hogy műfüves borítással rendelkezik a stadion, ami egyértelműen a hazai oldalt segíti. Az első körben itt 5-0-ra verték a finn bajnokot (KuPS), majd idegenben a Cejle ellen hátrányból fordítottak (2-1). A gólok egyedül az előző meccsen maradtak el, amikor Cipruson játszottak 0-0-át a Qarabaggal. Elég szinvontalan meccs volt és közel sem biztos, hogy az erősebb csapat jutott tovább büntetők után. Támadószellemű Moldéra számítok és éppen ezért furcsa, hogy 2,5 overt 2.00 felett adják a bukik egyelőre. Nézzünk egy statisztikát, ami többet ér a szavaknál: idén 8/9 meccsen jött a legalább két gól hazai pályán, míg 7/9 alkalommal a legalább három. Ezért is érthetetlen az under preferálása a bukik részéről.

Amennyire kell a győzelem a hazai oldalon, annyira fontos a Ferencváros számára is az idegenbeli találat. Egyedül a Djurgarden ellen nem kaptak gólt (2-0), majd a Celtic (2-1) és a Dinamo Zagreb (2-1) ellen is belefért az egy-egy kapott gól. Rebrov forgatókönyvében lehet, hogy az első meccsen nem tragédia a győzelem hiánya, azonban mindenképpen vendég góllal számolhat az ukrán mester. Ebben egyébként jó is a Fradi, miután lőtt találat nélkül nem szokott zárni a nemzetközi meccseken a Fradi. A támadószekcióban egyre több a felépülő játékos, így a variációs lehetőségek is meg vannak. Azt se felejtsük el, hogy a zöld-fehérek frissebben fognak érkezni, mivel ők szombaton a megye II.-es Ráckevével játszanak a Magyar Kupában, míg a Moldéra fontos meccs vár a Valerenga ellen. El kell ismernem, ezt most ügyesen megkomponálta az MLSZ, mivel senki sem panaszkodhat, hogy a Fradi nem lép pályára a hétvégén, míg ellenfele igen, viszont valószínűleg köszönőviszonyban sem lesz a szombati és a szerdai kezdő 11 egymással. Azért ennek lehet jelentősége, miután a Molde már bőven szezon közben van és több sérülés is sújtja az együttest, így náluk a rotálás elmaradhat szombaton. Pláne, hogy a mezőny eléggé besűrűsödött mögöttük, miután váratlan pontvesztésekbe futottak bele, így minőségi játékot kell a pályára tenniük szombaton is.

Molde - Ferencváros: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp