Két veretlen együttes csap össze a mai, második fordulós találkozón, ahol a Premier League két olyan együttese csap össze, akik nem tétlenkedtek az átigazolási szezonban.

A Chelsea a tavalyi (a fiatalokat sikeresen beépített) szezon után jelentősen megerősítette a keretét. Olyan játékosok érkeztek, mint Havertz, Chilwell, Thiago Silva vagy éppen Sarr. Voltak távozók is, mint például Willian, Ampadu vagy éppen Pedro. Mindenképpen erősebbnek tartják az idei Chelsea-t, remélhetőleg ezt is megmutatják ma.

A Liverpool csapata is jól igazolt, megszerezte Diogo Jota-Thiago kettőst. Erősödik a Pool is, idén is jó szezon elé nézhetnek majd, de szerintem ez már nem lesz annyira sima bajnokság, mint a tavalyi. Több csapat is esélyes lehet a végső győzelemre, remélem nem olyan lesz, mint az előző szezon.

Klopp és Lampard is jól felépítette a csapatot, a tavalyi Chelsea már nem az a Chelsea mint mondjuk Mourinho idejében. Szép, támadófocit toltak, nem ijedtek be. A Liverpool a tavalyi bajnok,mindenki le akarja győzni őket, ezért remélem ez majd ma is megmutatkozik. Benne van, hogy egy büdös nagy 0-0 lesz, már csak azért is, mert mindenki gólokat vár.

Mindkét csapat sokgólos találkozóval kezdte a szezont, a Liverpool - Leeds 4-3-as találkozója rendkívüli izgalmakat hozott.

A Chelsea 3-1-re győzte le a Brightont, a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően.

Ritka az olyan találkozó, amikor nem talál be mindkét csapat, mégritkább a gólnélküli döntetlen. Márpedig ez egy olyan találkozó, ahol kizártnak tartom a gólnélküli döntetlent, a tippem 1-1 vagy 2-2.

Chelsea - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp