Sokallom ezen az opción a Molde győzelmét, miután a hazai pályán sem sikerült számukra a győzelem. Friss még az élmény, nézzük mi jöhet a keddi visszavágón előzetesen.

A Ferencváros elszórta két gólos előnyét Moldéban, majd végül a 3-3-as döntetlennek is örülhetett. A kékek egy jó 30 percet játszottak kiválóan, a a maradék időben elég csapnivaló volt a játékuk. A Molde feltámadásához azonban kellett a Fradi védelme is, amely meglepően szétszórt volt a második félidőben. Azt gondolom, hogy ez változni fog a visszavágóra, mivel Rebrov alatt nem szokott kétszer egymás után ilyen gyatrán szerepelni a hátsó alakzat. Emlékezzünk csak arra, hogy anno a Dinamo elleni 0-4, illetve a Ludogorets elleni 0-3 után milyen szépen szedte össze a csapatot az ukrán. További előny a Fradinál, hogy a hétvégi bajnoki halasztva, így már készülhetnek a keddi összecsapásra, míg a Molde elvileg szombaton fogadja a Sandefjordot.

Meglepett a Molde defenzív stílusa a meccs elején, ami nem is sült el jól. Felállt védelmet játszott át a Fradi a 7. percben, majd később is több volt a bizonytalanság. A Molde ezt tudja, míg szerintem a Fradi javíthat a visszavágóra. Óriási ziccert hagyott ki a norvég csapat szerdán, mivel egy elég szétszórt védelmet csak rövid időre helyezett nyomás alá - igaz, akkor a gólok is jöttek. Moe mester rendesen elszámolta magát, azonban a visszavágón nem hinném, hogy ennyi sanszuk lenne már. A kérdés, ami javíthat a Molde helyzetén, hogy vajon Bjornbak visszatérhet-e a védelemben, aki hátul tartást adhat, a pontrúgásoknál pedig elől is életveszélyes. Rajta kívül más "javulás" nem várható a keretben, illetve Moe mesternek sincs más a tarsolyában. Mivel láttuk mindkét arcát a Moldénak szerdán, így azt gondolom, hogy Rebrov feltérképezte őket annyira, hogy Budapesten ki is ejtsék őket. Mivel több döntetlen eredmény is jó a Fradinak, így DNB-vel biztosítanék azért.

Ferencváros - Molde: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp