Röviden felsorolom pontokba szedve, milyen érveim vannak a legalább három gól mellett:

1. Kepa baromi rosszul védett a Liverpool ellen, ezt már Franck Lampard sem hagyhatta annyiban, az előzetes kezdőcsapatokban így Willy Caballero szerepel. A srác már a Barnsley elleni EFP Cup meccsen is kezdett, akkor nem kapott gólt. Azért a WBA csatársora más kávéház. Persze további bizonytalanságot okoz a csapaton belül, hogy megjelent Edouard Mendy, akit last minute igazoltak a Rennes csapatától. Azon jót röhögtem, hogy az eredmenyek.com „túlterheltséget” ír a hiányzás várható okaként. Ne legyünk meglepve, ha hirtelen megjelenik a kapuban a fickó. Tehát a WBA gól mellett szól a nagy bizonytalanság a kapusposzton.

2. Kieran Gibbs a WBA hátvédje eltiltott, mivel kiállították az Everton ellen. Conor Townsendet mondják helyettesének, aki a Brentford elleni EFP Cup meccsen pályára lépett: akkor a másodosztályú csapattól kettő gólt kaptak.

3. Branislav Ivanovic, akit most igazolt le a WBA, állítólag már bevethető lesz. Olvastam olyan híreket, hogy ő lesz a védelem tengelyében, és olyat is, hogy még további fizikai felkészítésre van szüksége. Ne lepődjünk meg, ha pályára lép, ami viszont a Chelsea-gólok előtt megnyitja a kaput, mert a szerb már olyan lassú, mint Lipták fénykorában. A Brentford ellen pályára lépett, jöttek is a gólok.

4. Thiago Silva játszott a Barnsley ellen, várhatóan most is fog. Na, ő nálam egyelőre. Egy nagy fekete pont a Chelsea-védelmében, egy új David Luiz. A WBA két büntetőt is lőtt a Brentford ellen, szeretnek erre játszani, Thiago Silva pedig ideális partner a büntetők összehozásához a jelenlegi állapotában. Fél év kell neki az aklimatizálódáshoz.

5. A WBA még nem játszott undert ebben a szezonban. Négy mérkőzés, amiből kettő bajnoki, kettő kupa, és mindegyiken potyogtak a gólok.

6. A Chelsea legutóbb félelmetesen játszott a Barnsley ellen, Kai Havertz mesterhármast hintett, egyre jobb formába lendül a német srác.

West Bromwich - Chelsea: Gólok száma - Felett/alatt tipp