Érdekes, az Unibet továbbra is magasan tartja Irina Bara szorzóját a Van Uytvanck elleni meccsen - a piacon a legmagasabban. A főoldali cikkben már leírtam, hogy a körülmények és az eddigi eredmények alapján ez nem fekszik nagyon a belgának, azonban vannak még érvek a román lány mellett.

Alapjáraton az Unibet által meghirdetett 1,58-as győzelmi szorzó Van Uytvanckra vicc. Akkor is, ha továbbmegy. A legnagyobb poén, hogy ennél magasabb volt a záró odds az ellen a Peterson ellen, aki egyedül Gasparyan ellen tudod továbbjutni a leállás óta, miután az orosz az első szettben sérülés miatt feladta ellen Isztambulban. Belenéztem a Van Uytvanck - Peterson meccsbe és egyikük sem ütött csúcsformában. Egyiküknek tovább kellett jutni és ez a kevesebbet rontó belga lett. Így jobban jártunk, miután a svédre jóval kisebb oddsot kaptunk volna. Vannak még ilyen játékosok a táblán, akik csak a szerencsés sorsolás révén vannak ott a folytatásban, azonban a román Bara nem ilyen.

Érdekes, hogy Van Uytvanck háromszettes győzelmét többre tartják, mint Bara győzelmét a kiemelt Vekic ellen. Egyébként Van Uytvanck és Vekic játéka nagyon hasonló: szervájukra és az alapvonal játékukra támaszkodnak, ami a jelenlegi Garroson nem számít nagy előnynek. Ráadásul Barát azzal sem vádolhatjuk, hogy csak egy hangzatos sikert aratott. A selejtező három meccsét is szettveszteség nélkül oldotta meg. Azért a kvali erősségét jól jelzi, hogy az onnan továbbjutó játékosok közül alig estek ki az első körben. 12-ből hét játékos ment tovább számításaim szerint és többen is erős ellenfélnek bizonyultak a magasabb kiemelttel szemben. Többen is arról számoltak be, hogy ez a Garros leginkább az alkalmazkodásról szól. Aki ezt jól tudja menedzselni, az sokáig juthat. Miután Bara már itt játszik egy hete, így mindenképpen jó helyzetben van ilyen téren. Szerintem ekkora underdogként nyeretni kell.

Bara, Irina Maria - Van Uytvanck, Alison: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp