Próba-szerencse, valahogy így vagyok ezzel a tippel. Bevallom, én itt inkább lapokat várok, este meccs és Betis a pályán, tutifix a kiállítás is, de azért nem zárom ki, hogy lesznek itt gólok is? Ez a spori, aki fújja, Betis belső-védőnek mindig ad lapot, simán sanszos, hogy most a nehézkesebb Sidnei, vagy a mostanában sokat hibázó Bartra akár két sárgát is kap. Mandi ugye eltiltott, legutóbb egy percen belül kapott két sárgát, ami nekem jól jött, a Betis annyira nem. Gáz ez, mert Sidnei inkább rutinos mind gyors, és a Valencia fiataljai, mondjuk Musah akkor is lefutja, ha hátramenetbe kapcsol. De egy Guedessel sem tud mit kezdeni, Bartrát is lehet forgatni, meg a Betis eleve olyan csapat, amely nem tudja átlépni árnyékát, mindig jön a hiba, vagy a piros lap. Fekir is képes túlpörögni, szóval időzített bomba.

A Real ellen nagyot játszott a sevillai Real, aztán egy félig-meddig véleményes tizi elvette a Betis pontját, és az ütés benne maradt, mert a hétközi Geta elleni meccsen 3-0-ra vezetett a Geta már félidőben. Pedig két győzelemmel rajtoltak Fekirék, de ha nívósabb csapat, angolosan top6-es csapat az ellenfél, akkor látjuk, hogy három alatt nem ússza meg a Betis. Ugyanakkor ha átnézünk a Valenciához, azért ott ki van maxolva az idény. A Levante ellen pocsék játékkal 4-2-es siker, Morales megkeverte a Valencia bekkjeit, akik azóta kidőltek. Paulista sem jött még rendbe, Mangala sem, de őt el is akarják adni. Marad Diakhaby és Guillamón, akik eddig meglepően stabilak, mondjuk úgy könnyű, ha nincs rajtuk nyomás. Mert a nyomásból a Sociedad sem tett a Valenciára, mikor megláttam a Sociedad kezdőt a hétközi meccsen, egyből leizzadtam, mert tudtam, hogy a hazai overen csak a csoda segít. Nem segített, egy ótvar 0-1 lett a vége.

A Betistől sokkal őszintébb focit várok. Máshol vízválaszónak tituláltam ezt a meccset, ha most a Betis ezt hozza, akkor marad sansz a jó idényre (elvégre két erős csapattól kapott ki eddig), de ha a Valencia ellen nem nyer, megint szenvedős lehet az idény, beragadnak a posványba.

Eseménydús meccset várok, piros lappal, sok sárgával tizikkel, és persze gólokkal. Mostanában a két csapat egymás elleni meccsein azért a 3 dugó összejött, szerintem minimum 3 most is összejön, de én mindkét csapatban látom azt is, hogy lő 2-3 gólt, meg azt is, hogy kap. A Valencia ha valamiben eddig jó, akkor az a hatékonyság, mert a semmiből lövi a góljait, mi lesz itt, ha még helyzeteket is kidolgoznak majd...

Valencia - Real Betis: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp