Született már egy jobb írás ennél a guruban csatarid kollégától, nem is igazán szeretnék papagáj lenni, meg 'betenni az indigót', de nagyjából én is hasonló irányba indultam. A tét nagy, ennél nagyobb csak novemberben lesz, de odáig el kéne jutni. Bulgária jelentheti a gátat az Eb-re vezető úton, de ez a gát simán lerombolható.

Nagyjából két hasonló erősségű csapat, és a stílusban, felfogásban is hasonló elveket vallanak. Nálunk Rossi az edző, mint olasz mester, eleve asszociálunk defenzív focira. Én a Kispestes időszaka előtt nem ismertem, de az a Honvéd sem játszott nyílt focit. Stabil védekezés, elöl meg Eppel vagy Lanzafame lőtt egy gólt... Most a válogatottnál is a stabilitás a fő, az elsődleges, aztán elöl vagy lő gólt valaki, vagy sem. Szerintem inkább sem. Szoboszlai ugye nem vehet részt a meccsen, aki ha más nem, akkor állítottból lehetett volna veszélyes. Szalai, aki pedig az első számú kilences, mostanában nem a góljaival került a figyelem középpontjába.

Bulgária eleve egy stabil csapat, elég csak megnézni, miket játszottak mostanában. Ha az angolok elleni leolvadást nem nézzük (hatot kaptak), akkor látjuk, hogy mind a lőtt, mind a kapott góloakt tekintve meccsenként maximum egyet sikerült kapni, vagy lenyelni. Impotens támadójáték, kellően stabil védekezés. -ez egyébként mindkét csapatra jellemző, ráadásul olyan nagy a tét, hogy itt kinyílni, kockáztatni egyik fél sem fog. A kreatív zónából mindkét oldalon fontos játékosok hiányoznak, épp ezért mondom, én, hogy a gólok száma 2,5 alatt marad.

Bulgária - Magyarország: Gólok száma - Felett/alatt tipp