Szó ami szó, nekem nagyon fura ez a line, hisz ezek a Nemzetek Ligája meccsek nagyjából semmire sem jók. Azoknak sem, akik játsszák, akik nézik, szintén nem jó. Elvétve, tényleg 10-ből egy meccs ha élvezetes, már sokat mondok. Még talán pont a magyar csapat az, amelyen legalább az akarást látni, de ha nézzük mondjuk a spanyol-svájci összecsapást, hááát. Elev milyen összecsapásról beszélünk? Nyalogatás, cirógatás volt, meg sem csiklandozták egymást úgy igazán.

Hétvégén már bajnokik, indul a BL is lassacskán, szóval már megsérülni sem igazán akar senki. Itt a Covid, ezer féle protokollt kell tartani, komforton kívüli az egész, ha benyeled, máris kiesik egy-két hét, meg hónap. Ezek az NL bohóckodások ezeknek a top játékosoknak nem igazán hiányoznak.

A spanyol válogatott meg stabil, akárhogy áll fel, két éve nem kapott 1-nél több gólt, még 2018 novemberében nyelt egynél többet, azóta 15 meccsen maximum egyet kaptak Ramosék. Aztán itt van Ukrajna, már ők is a braziljaikat honosítgatják, aztán pechükre a Sahtar játékosok a covid miatt már a keretből is kikerültek, még kevesebb, még silányabb alapanyagból főzhet Sheva. Mivel itt ebben a csoportban csak a csoport első helye ér valamit, az meg elúszott az ukránoknak már nagyjából a sorsolásnál, így ők sem törik össze magukat, Igaz, Kijev, hazai pálya, de nézők nélkül Felsőzsebalján is rendezhetnék, teljesen mindegy. A Vörös Fúria majd menedzseli a játékot, talál egy gólt aztán ráül az előnyre. Számomra hihetetlen, hogy ilyen line-t kapunk ilyen szorzóval, sok minden lesz itt, csak gólzápor nem!

Ahhoz, hogy négy gól szülessen, ahhoz melózni kell, itt pedig melózni úgy igazán egyik csapat sem szeretne.

Ukrajna - Spanyolország: Gólok száma - Felett/alatt tipp