4 forduló után a felső házban tanyázó csapatok ütközete, ahol az eddigiek alapján egész jó kis meccsre van kilátás. A hazaiak a 4. helyen állnak 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereséggel, míg a vendégek jelenleg listavezetők tökéletes mérleggel.

A Sonderjyske 3,8-as gólátlaggal hozta le a 4 meccsét, igaz becsúszott egy underes meccs is, viszont az a bajnokság legelső meccse volt, azóta termelik a gólokat és nem volt még 4 gólosnál kevesebb meccsük. A 2:0-ás meccsüket az eddig eléggé underes Midtjylland csapatával játszották, akik valószínűleg inkább a BL - selejtezőkre koncentráltak. Jelenlegi ellenfelük ettől gólgazdagabb meccseket tol, úgyhogy az eddigi adatok alapján hozhatnak egy jó meccset.

A Bröndby 4/4-el indította a bajnokságot és az összes meccsét úgy nyerte, hogy gólt is kaptak. Hoztak 3db 2:1-et meg egy 3:2-es győzelmet. Náluk úgy tűnik nincs gond a gólokkal, rúgnak is meg kapnak is, ami tökéletes alap lenne a tippünkhöz. Vendég oldalon nincsenek hiányzók, úgyhogy túlzottan nagy változást nem várok az eddigi meccsekhez képest.

Az egymás elleniken hol esnek a gólok, hol nem, de nem hiszem hogy sokat befolyásolna egy néhány évvel ezelőtti eredmény. Fontosabbnak érzem az elmúlt meccseken látható trendeket, amik a gólok felé mutatnak. Mivel a bajnokság elején járunk, túl nagy taktikázásra sincs még ok, így nyíltabb meccseket láthatunk, amihez ez a két csapat ideálisnak tűnik. A vendégeket valamivel esélyesebbnek érzik, viszont a hazaiak is bőven gólképesek, legalább 3 gólt várok a meccsen.

SønderjyskE - Brøndby IF: Gólok száma - Felett/alatt tipp