Az ötödik fordulót rendezik a Premier League-ben, azaz az angol első osztályú labdarúgó bajnokságban. A Leeds csapata újoncként szerepel az idei bajnokságban, üde színfoltja a szezonnak. Nagy meglepetés számomra az ő teljesítményük, ahogyan az Everton és Aston Villa jó szereplése is. Pedig az előző szezon vége hagyott némi kétséget bennem, de az első négy fordulóban mutatott teljesítményük idáig nagyon jó, talán a Sheffield ellen maradtak adósak a jó játékkal, de ott is meglett a három pont.

A csapat az első négy fordulóban letudta a Manchester City-Liverpool párost, 1-1 valamint 3-4-es eredménnyel. Pedig a Liverpool ellen könnyen lehetett volna fordítva is. Szép, és ami ennél is fontosabb eredményes focit játszat a csapatával Bielsa. 3 játékosára biztosan nem számíthat a hazai együttes, Berardi, Llorrente és Forshaw mellett talány Casilla és Cooper szereplése. Három védő és egy kapus hiányozhat a csapatból, ez pedig okozhat némi gondot a Leedsnek. Érdekesség, hogy a Wolvesnál is két védő hiányozhat, Castro biztosan nem, míg Marcal talán jászhat.

A második félidőre azért kiváncsi leszek, idegenben még nem szerzett gólt 46-90 között a vendég együttes, ellenben kaptak már hármat is.

Egymás ellen azért játszanak gólgazdag találkozókat is, bár nem ritka az egy gólos sem.

Nagyon sok gól van idén a Premier League-ben, bár az is igaz, hogy a Wolverhamptonén az egyik legkevesebb (4-7), a Leeds 9-8-as gólaránya nem azt mutatja, hogy olyan nehéz lenne feltörni a védelmüket. Jó mérkőzésre számítok, ahol a 3-3, illetve a 4-3 ide vagy oda könnyen elöfordulhat.

Leeds United - Wolverhampton Wanderers: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp