A 9.forduló folytatódik ma a bolgár első osztályú bajnokságban, a Parva Ligában. A jelenleg élen álló Lokomotiv Plovdiv fogadja a hetedik helyen álló Arda Kardzhali együttesét. A Plovdiv csapata jelenleg úgy vezeti pontelőnnyel a bajnokságot a Ludogorets előtt, hogy már van két veresége.

A hazai csapatot nem mondanám legyőzhetetlen csapatnak, ami pedig a védelmet illeti... Rájuk tényleg igaz, hogy eggyel többet kell rúgni, mint az ellenfél. 8 forduló után 15-10-es gólaránnyal vezetik a tabellát (6-0-2), vagyis gólképesek hátul is, nem csak elől.

A vendégek már egy kicsivel nehezebb falat, mivel 7 forduló alatt 11-9-el állnak, 3-3-1-es mérleggel. Tudnak játszani 3-2-t, illetve 3-3-at is, de bármikor becsúszhat egy gólnélküli döntetlen is.

A Lokomotiv eddig veretlen hazai pályán kilenc pontból mind a kilencet megszerezte, 6-3-as mutatóval hozta a három találkozót. Az Arda csapata idegenben eddig négy találkozót játszott le, ezeken 1-2-1-el állnak, 5 rúgott gól mellé 5 kapott társul. Az esély megvan tehát, hogy lejöjjön a tipp, a kérdés, hogy milyen formát mutat majd a vendég együttes.

Egymás ellen eddig kétszer találkoztak, először 5-2-re nyert a Plovdiv idegenben, majd egy gólnélküli döntetlen Plovdivban.

Legutóbbi hat találkozóját nem úszta meg kapott gól nélkül a Lokomotiv csapata, illetve a legutóbbi kilenc találkozójából kilencszer is ők szerezték meg a vezetést jelentő első találatot. Engem itt az sem zavarna, ha kiütéses hazai győzelem születne, csak szerezzen egy érvényes találatot a hazai együttes, amelyet megad a bíró. Ekkora szorzón muszáj bepróbálnom.

Lokomotiv Plovdiv - FC Arda Kardzhali: FC Arda Kardzhali által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp