Egy újabb ajándék szorzó az olasz pontvadászatból. Ismét a Sassuolora tippelek akik megállíthatatlan formában zúdítják az ellenfél kapujába a gólokat, négyesével lövöldözik őket és továbbra is nagyon szórakoztató meccseket játszanak. Az előző fordulóban a drámát ha lehet mondani még jobban fokozták, elég nagy balszerencsével már 3:1-es hátrányban voltak a Bologna ellen és már mindenki elkönyvelte a vereséget. De ha valakit akkor De Zerbi csapatát vétek leírni, megrázták magukat és a Caputo-Berardi-Djuricic hármas vezérletével 3:4-re fordítottak, elképesztő teljesítmény volt. A Milan és a Juventus mellett így ők a harmadik csapat akik továbbra is veretlenek a mezőnyben. Az Európa Liga és Bajnokok Ligája szereplés idén kimarad, több erő marad a bajnokságra így nagyon kell vigyázni a riválisoknak hiszen ez a csapat a végelszámolásnál elcsenhet egy Bajnokok Ligája indulást érő helyet az egyik "nagy" elől.

A Torino teljesen padlón van, három vereséggel kezdték a bajnokságot így megérdemelten nulla ponttal az utolsó helyen állnak. Aggasztó a három meccsen kapott nyolc gól, de még nagyobb gáz szerintem hogy csak Belotti tudott eddig gólt lőni (4), másban nincs meg igazán a veszély ami nagyon kiismerhetőbe teszi a csapat támadójátékát ugyanis ha De Zerbi ráállít valakit ma és az kiveszi a játékból akkor a vendégeknek szinte lőttek.

Az egymás elleni meccseik közül a legutóbbit már a Sassuolo nyerte, de ami inkább érdekesség hogy általában a pályaválasztó diadalmaskodik a párharcukban. Ez most a Sassuolo akik sokkal jobb erőből állnak, önbizalomtól duzzadnak és ha valami csoda nem történik nem fognak kikapni hazai pályán a sereghajtótól. DNB-t teszek de ez egy túlságosan is óvatos tipp. Tipp: 3-1

Sassuolo - Torino: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp