Nem igazán tudom hova tenni hogy ezen a mérkőzésen mire fel adnak közel másfeles szorzót a hazai győzelemre. A Lokomotív Moszkva meghatározó csapat a Premjer Ligában. Az elmúlt három évben kivétel nélkül a top2-ben végeztek, egyszer bajnoki címet is ünnepelhettek. Rendszeres szereplői a Bajnokok Ligája csoportkörnek, orosz szinten a top kategória a játékosállomány amit az eredményeik is igazolnak. Ezt a szezont sem kezdték rosszul hiszen csupán három egységnyire vannak az éllovas Zenit mögött, viszont "csak" 4.helyen állnak a szoros élmezőny végett. Formájuk remek, a gyengébb augusztust követően egymás után nyerik a mérkőzéseket, a CSZKA Moszkva-t is verték idegenben, néhány napja pedig a Salzburg otthonából hoztak el pontot a Bajnokok Ligájában underdogként. Éppen ez a kirándulás miatt lehetne egy picit nagyobb szorzó, de ennek csak örülünk. Ugyanis bár két védőjük illetve egy középpályás sérült listán van továbbra is, ezzel a kerettel megfogják tudni oldani hazai pályán a liga leggyengébbike ellen simán ezt a bajnokit.

A Volgográd feljutásában sok köszönet nincs. Valószínűleg csont utolsóként fognak kiesni, 11 bajnoki alatt nulla győzelem és csupán három döntetlen a nevük mellett. Gólból sem szereztek sokkal többet hiszen 4x találtak be összesen, ellenben 20x megzörgették a hálójukat. Még az sem lehet az előnyük hogy az ellenfél BL meccset tolt szerdán, hiszen nekik is jelenésük volt a kupában ahol 3:0-ra égtek meg. Tényleg nem értem mi lehet e magas szorzó mögött. Egy biztos, én pakolom bőszen!

Egymás elleni eredményeket kár nézni hiszen a két csapat közötti tudásbeli szakadék miatt lassan tizenévek óta nem találkoztak.

Tipp: 2-0

Lokomotiv Moszkva - Rotor Volgograd: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp