Még egyszer nem játszhat olyan brutálisan gyengén a Napoli, mint tette azt az AZ Alkmaar ellen az Európa Ligában. Azért volt meglepő ez a gyenge játék, mert a múlt hétvégén szó szerint földbe döngölték az Atalantát, egy félidő alatt rúgtak négyet a bergamói csapatnak, Gattuso mesternek egyértelműen ez volt a Nápolyban töltött időszakának legjobb félideje. Erre fel jött utána a fekete leves a holland pofon képében. Totálisan kiábrándító ez a 0-1, és nagyon összezavarja a sportfogadókat. Nem tudni így, hogy mit is várjunk tőlük. Piotr Zielinski és Eljif Elmas már kigyógyult ugyan a koronavírusból, azonban még vár rájuk egy fizikai teszt, amelyet a labdarúgó szövetség írt elő nekik.

Én mégis megkockáztatom a tippet. És ezt a tippet nem a Napoli játéka, hanem a Benevento eddig mutatott focija indukálta. Ugyanis amit az újonc eddig mutatott, az nagyon szimpatikus. Őszinte focit tolnak, amihez a 4-3-3-as felállás tökéletes. Most végre azt olvastam, hogy Roberto Insigne, Gianluca Lapadula és Andrea Caprari is kezdeni fog, ami baromi jónak hangzik. Lapadulát pár mérkőzés óta figyelem, ő az a csatár, aki ellen nem szívesen játszanék, mert kb. nulla helyzetből lövi a góljait. Olyan lesipuskás, mint anno Pippo volt, aki ugye most az edzője. Christian Maggio-nak pedig különösen fontos lesz ez a mérkőzés, mivel tudjuk jól, hogy ők évekig vitték hátukon a Napolit, sőt Maggio csapatkapitánya is volt. Emellett ott van Roberto és Lorenzo Insigne, akik testvérek, de ellenfélként néznek szembe egymással.

Ezek alapján érzelmes mérkőzésre van kilátás. Koulibalyt Van Dijk sérülése miatt megint erőteljesen kerülgeti a Liverpool, ő fejben máshol jár. Ez megnyitja az utat a Benevento gólja előtt. Gattuso szerintem a holland pofon után újra feltüzeli a játékosait, pont most hosszabbítottak vele szerződést, szóval motivátorként lép fel, és szerintem behúzzák a meccset, de őrült körülmények között. Én ezért gólokra szavazok.

Benevento - Napoli: Gólok száma - Felett/alatt tipp