Hasonlóan a két kiválasztott mérkőzésemhez, a Raiders - Buccaneers találkozó is jónak ígérkezik. COVID jelentés alapján a játékhét összes mérkőzése lebonyolításra kerül, pedig néhány napja a Raiders csapatánál regisztráltak pozitív esetet. A támadófal egyik játékosa Brown pozítv tesztet produkált, így a Raiders a támadófal tagjait COVID-19 listára helyezte. Továbbá a safety Abram is ide került.

Raiders 3-2-es mérleggel büszkélkedhet, pedig rossz szót se vetnénk rájuk, ha például csak 1 győzelem állna a csapat neve mellett. Mert idén elkapták már a bajnok Chiefst és a Saints csapatát is. Nagyon kétarcú gárdáról van szó és nehéz bekalkulálni, hogy a Bucs ellen melyik arcukat mutatják. Támadó oldalon Carr egész jól menedzseli a csapatot, passz pontossága kiváló és eddig mindössze egyszer adta el a labdát. Futó poszton Jacobs nagyszerű, szépen termeli a yardokat és Carr kiszolgáló személyzete sem rossz. Elkapó poszton az újonc Ruggs, Renfrow vagy Waller nem rossz. Főleg az utóbbi Waller kiválóan játszik, és sokszor megtalálja az irányító remek átadásokkal vagy a vörös zónába. Jelenleg top 3 a posztján, tehát Kelce, Kittle után a harmadik. Támadófal a járvány miatt kérdéses, hogy kiket lehet aktivizálni, ha mindenki pihen az nagy érvágás Carr részére és a csapatnak nagy fejvakarás, hogy hogyan kezelik a helyzetet, Gruden mester optimista, meglátjuk a mérkőzés kezdetén mi várható. Védelem futás és passz ellen nem rossz, a liga első felében található. Védőfal teljesítménye kevés, sackek terén eléggé elmaradnak, pass rush terén még dolgozni kell. LB sor esetében Littleton szerepe nálam visszaesés, többet vártam volna tőle, míg a secondary közepes, Abram kiesése fájhat. Sok yardot termelnek ellenük, de azokat pontra kell váltani.

Buccaneers 4-2-es mérleggel bír, amely a várakozásoknak megfelelően alakul. Brady leigazolása színt vitt Floridába és mindenki az SB run-ról beszél. Kicsit még korai, tényleg pofás kis csapat, de még bármi történhet a szezon során. Irányító poszton Brady vezetésével megvannak. Hihetetlen fickó, aki még 43 évesen is ilyen teljesítmény rak le az asztalra az megsüvegelendő. Bradyt még 2000-ben a 6. körben választották, azóta eltelt 20 év és itt van, nem kopott ki. Futó poszton Jones mögött van bőven variációs lehetősége Arians mesternek. Elkapó poszton a liga egyik legjobb duója Evans-Godwin várja Brady passzait, kiegészülve Gronkkal. Plusz új hír, 8 mérkőzéses eltiltása után Antonio Brown talán újra játszhat és a Bucs le is csapott a kínálkozó lehetőségre és leigazolta a veterán elkapót. Brown fénykorában a legjobb elkapó volt a ligába, kíváncsian várom mire képes Evans és Godwin mellett. Támadófal nem rossz az erős pass rush esetén inkonzisztens teljesítménnyel rukkolnak elő. Védelem passz és futás ellen sem rossz. Főleg a futást nagyon jól kordában tudják tartani. Védőfal pofás, Suh jól játszik, Barrett révén a nyomásgyakorlás működik. LB sor jól játszik David-White duó kiváló. Secondary tavalyhoz képest szintet lépet és nem egy bűn rossz egységről van szó.

Összességében a Bucs előrébb tart, mint játékosállományilag, mind skill playerek tekintetében. A támadóoldalon a Raiders felé a futó poszt billen, de a fegyverek Brady kezében. Kérdéses a támadófal játéka a las vegasi együttesnél. Védelem tekintetében is inkább a floridai alakulat áll jobban, láthattuk a Packers ellen is. A Radiers bye week-ről érkezik, tehát kipihentek, csak a járvány miatt nem tudni kit mennyire befolyásol a hatása.

Las Vegas Raiders - Tampa Bay Buccaneers: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp