Két, győzelem után érkező csapat találkozik a BL második fordulójában, viszont vendég oldalon nagyon nehéz meccs elé néznek a játékosok. Történt ugyanis, hogy gyakorlatilag a csapat fele kihagyni kényszerül a meccset, mivel pozitív teszteket produkáltak sorra a játékosok. A kezdőből hiányozni fog Luis Alberto, Escalante, Lazzari, Lucas Leiva, az első számú kapus Strakosha és a legnagyobb veszteség a gólokért felelős Ciro Immobile. A védelemből kiesett továbbá 3 meccsel ezelőtt Radu, így elég érdekes összeállítással léphet pályára a Lazio csapata.

Egyébként sem gondolom, hogy annyira rossz tipp lenne ez, ha egy egészséges Lazio lépne pályára. Masszív kis csapat ez a Brugge, Oroszországban soha nem könnyű nyerni (lásd tegnap Bayern) és ez adhat nekik egy kis lendületet, ami kitarthat a mai meccsen is. Hazai oldalon teljes kerettel készülhetnek a meccsre. Nyilván vendég oldalon a csere játékosok sem olyan rosszak, viszont ez a néhány ember hiánya megmutatkozhat azért a csapat játékán. Továbbá azt is vegyük figyelembe, hogy idegenben nem egy világverő csapatról beszélünk, az olasz bajnokságban is rendre hullajtja a pontokat idegenben Inzaghi csapata.

A BL-ben mutatott jó kezdés és az elmúlt otthoni meccseken mutatott magabiztos játék miatt úgy gondolom, hogy maximum 1 ponttal fognak távozni az olaszok Belgiumból. Ebben az esetben a tét visszajárna, viszont jobban szeretem a bebiztosított tippeket. Egyébként egy küzdős meccsen, 1 gólos hazai győzelmet várok a fent említett információkat figyelembe véve..

Club Brugge - Lazio: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp