Az élet nagy trükkmester. Mindenki tolta a Lazio győzelmét a Brugge ellen, erre kiderült, hogy a fél csapat koronavírusos lett, így alig tudnak kiállni, kérdéses az is, megtartják-e a meccset. Én bepróbálom, aztán ha elmarad, akkor legfeljebb push lesz a vége.

Szóval Lazio. Mindenkit meglepett a Dortmund elleni összeszedett játékuk, aztán a Bologna ellen a bajnokságban is kiszenvedték a győzelmet. Persze teljesen másképp alakult volna a meccs, ha a barom VAR nem veszi el a Bologna gólját a mérkőzés elején. A Borussia elleni meccset leszámítva én nagyon nem vagyok elégedett a csapat játékával, szerintem jelentős formahanyatláson mentek át az elmúlt időszakban.

És most nézzük meg, kik nem lesznek: Strakosha helyett Pepe Reina véd, aki 38 éves, nagyjából szökőévente véd, most például a Bologna ellen ő védett legutóbb, mert Strakosha pihizett, de előtte a felkészülési mérkőzéseken állt kapuban… Egy pont a belga gól mellett!

A középpályán nem lesz Luis Alberto, aki egy baromi jó játékos, neki köszönhető a Dortmund elleni győzelem nagy részben. Luca Leiva sem lesz, aki ütközőjátékosként szerepelt eddig.

A támadósorban nem lesz Ciro Immobile, akiről mindenki tudja mekkora játékos, egymaga képes eldönteni meccseket.

Az oddsok nagyon elmozdultak a belgák irányába, leírják a Sasokat. Na ez az, amit én nem teszek. Sokszor megfigyelhettük már, hogy a járványos bajban lévő csapatok hogy felszívják magukat. Az ellenfél egy kicsit elbízza magát, és puff, ott a góljuk. Ezt várom most is. Szerintem ez a gyengébb Lazio is képes lesz gólt lőni a belga csapatnak. A hazaiak gólja pedig nem kérdés, Reina bepepézik majd egyet. A jó tipp szerintem a mindkét csapat lő gólt.

Club Brugge - Lazio: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp