A harmadik fordulót rendezik már az Európa Liga csoportkörében is, ahol a holland PSV látogat a görög PAOK együtteséhez.

Az átigazolási piac legnagyobb és legmeglepőbb húzását a hollandok követték el, akik leigazolták az örök ígéret Mario Götzét. A játékos szeretné újra felépíteni magát, ehhez pedig az egyik legmegfelelőbb a holland bajnokság.

A csoport második és harmadik helyezett csapata, a PSV és a PAOK, akik a Granada mögött szeretnék megszerezni a második, továbbjutó helyet. A spanyol együttes továbbjutása sem biztos, de azért várható.

A görög PAOK két döntetlennel áll a csoportban, 1-1-es gólaránnyal. A hollandok kikaptak a Granadától és legyőzték az Omonia csapatát, 3-3-ás gólaránnyal, 3 ponttal állnak a második helyen. Mind a görög, mind a holland csapat jól áll hazája bajnokságában, előbbi negyedik, utóbbi harmadik.

Bevallom őszintén nagyon régen láttam holland bajnokit, görögöt pedig méginkább, de úgy érzem, hogy a hazai csapatnak muszáj hajtania, mennie kell előre. Ebből következik, hogy a vendégek kontrára rendezkedhetnek be, ez pedig igen csak fekszik a gyors holland együttes játékosainak.

A PAOK együttese talán kicsit megtört, volt pár izzadságszagú győzelmük, illetve döntetlen pár gyengébb csapat ellen. Ez azt jelenti, hogy talán nem annyira erősek most, lehet keresnivalója a PSV-nek. Egy gólra mindenképp jó lehet a vendég együttes.

A hollandok a Granada mellett az idén bombaformában játszó Vitesse ellen szenvedtek vereséget, de ezeket leszámítva nagyon meggyőző volt a csapat. Úgy gondolom, hogy egy döntetlen kihozható a PSV részéről, de a rúgott gólban szinte biztos vagyok. Márpedig a második helyhez kellenek a pontok, ezzel együtt a gólok.

PAOK Thessaloniki - PSV Eindhoven: PSV Eindhoven által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp