A hihetetlen szezont futó és még mindig csak 23 éves orosz következő ellenfele a leszálló ágban lévő többszörös Grand Slam bajnok Stan Wawrinka.

Sorra halmozza a torna győzelmeket az orosz, szentpétervári győzelme után Bécsben is győztesen hagyta el a pályát az összes meccse után. Első körben itt is könnyed győzelmet aratott moldáv ellenfele ellen és hamar mehetett pihenni a második fordulós meccsére. Gyönyörű teniszt játszik, csak a legjobbak képesek megszorongatni jelenleg és Stan Wawrinka legkevésbé sem tartozik már ebbe a csoportba. Megkoptak az ütések a svajcinal, az a fonák sem olyan éles már és a szervakkal is komoly gondok voltak már az első körös meccsen is. Ha Tommy Paul ennyiszer képes volt lebreakelni Stant, akkor az orosz ellen nem sok esélye lesz ma Párizsban.

Wawrinka szezonja közel sem olyan tökéletes, mint Rublevé, legtöbbször 1-2 kor után csomagolást haza, nem igazán látjuk már a pályán a tőle korábban megszokott játékot. Prágai challenger tornákon próbál osszeutogetni egy kis pénzt, ami jól leírja a helyzetet.

A tipp zoldulesehez az kellene, hogy Rublev legalább 4 játékkal többet nyerjen ellenfelénél. Úgy gondolom, hogy jelenleg több is van köztük és simán fedezni fogja az orosz ezt a határt. A 2:0 is valószínűleg jó lesz, de kb azonos oddson ezt biztosabbnak érzem, ugyanis akár 3 szettben is jöhet a tippünk. Egy 6:4 6:4-nel nem várok szorosabb meccset a két játékos jelenleg mutatott formája alapján. Legszívesebben a nagyobb hendit is vallalnam, de inkább a biztosabbnak tűnő tippel megyek.

Wawrinka, Stanislas - Rublev, Andrey: Játék hendikeppel - Hendikep tipp